How to get beautiful legs

Picioarele sunt sexy. Picioarele frumoase si ingrijite sunt irezistibile, sunt acel atu senzual de care e constienta orice femeie cocheta, indiferent ca e mignona precum Eva Longoria (1,55m) sau inalta ca Elle MacPherson (aka The Body, Elle are 1,83m).
how to get beautiful legs (2) how to get beautiful legs (1)

Da, conteaza conformatia si mostenirea genetica, dar nu total si poate parea superficial sa citim si sa ascultam atatea sfaturi ce promit goddess legs intr-o clipire, prin magie si totally effortless. In realitate, lucrurile sunt simple, sunt doar cativa pasi de urmat, insa e nevoie de atentie, ambitie si hotarare. Si, odata ce ai inceput, stim bine ca totul merge apoi de la sine.

Cei cativa pasi sunt 4 (patru). Iata-i:

1. Atentie la mancare. Mai ales la felurile ce contin mult zahar, grasimi, colesterol si sunt adevarate bombe calorice, caci, odata neglijat acest aspect, ceea ce e in exces si greu de metabolizat de organism, se depune inestetic, deformand corpul.
2. Miscare si sport. Acest pas vine in ajutorul primului, e prietenul lui cel mai bun, mai ales dupa perioadele de neatentie in care am mancat haotic. Cele mai eficiente exercitii ce ard grasimile, tonifica musculatura si dau acea forma zvelta si senzuala picioarelor sunt: inot, spinning/cycling, alergare, saritul corzii (cred ca majoritatea fetitelor faceau asta cu drag in copilarie, eu imi amintesc ca organizam si mici campionate-intreceri intre noi) si aerobic.
3. Masaj. Masajul facut cu regularitate, minim o data pe saptamana. Masaj anticelulitic, de tonifiere, masaj de drenaj limfatic, masaj de detoxifiere, masaj cu bete de bambus, masaj sportiv sau chiar masaj de relaxare. E important pentru ca activeaza circulatia, detoxifica si contureaza frumos musculatura picioarelor, mai ales dupa Pasul 2.how to get beautiful legs (8)

4. Produsele cosmetice. Pasul acesta vine in completarea primilor 3 si din fericire, avem de unde alege, oferta produselor dedicate ingrijirii picioarelor este foarte generoasa. Iata in continuare cateva propuneri:

Scrub exfoliant cu apa termala din lacul Salsomaggiore si alge de la Collistar (224 lei) ce inlatura celulele moarte, rezultatul final fiind o piele catifelata.
Lapte nutritiv Collistar antiage cu uleiuri esentiale si extract din floare de portocala si citrice de Sicilia (170 lei).
Cryo-gel Collistar (233 lei) cu efect imediat de lifting. Pielea devine mai netedă, datorită efectului tensor instantaneu al particulelor special ionizate, dar şi gratie efectului exfoliant al unui cocktail de cafea si fito-extracte cu actiune drenanta, ce fac pielea mai catifelată şi mai tonifiată.
Capsule individuale anticelulita Collistar (165 lei), un produs revoluționar si bestseller în aria tratamentelor de acest fel, cu cafeina ce actioneaza lipolitic si escina cu actiune drenanta. O capsula este suficienta atat pentru picioare cat si pentru intregul corp.
how to get beautiful legs (5) how to get beautiful legs (7) how to get beautiful legs (4)

Firm and Tone Serum Murad (401 lei), un ser concentrat cu lipozomi incapsulati ce ajuta substantele active sa penetreze mai ușor straturile pielii, contine extract de Uncaria Tomentosa (Gheara Pisicii – plantă agățătoare din Sudul Americii) care reduce aspectul de coajă de portocală și Piper Cayenne, ce îmbunătățește circulația, ajutând la repararea celulelor deteriorate.
Body Firming Cream Murad (231 lei), o cremă bogată in nutrienti activi, ce îmbunătățește elasticitatea, protejează pielea și combate îmbătrânirea prematura. Conține vitamina C, care sporește elasticitatea și strălucirea pielii și o formulă patentată pe baza de făină de soia și extract de ovăz ca ingrediente ce dau fermitate și tonifică pielea, plus unt de Shea ce confera hidratare intensa.
how to get beautiful legs (6) how to get beautiful legs (3)

 

Photo credits: Collistar, Murad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *