Miscarea antistres de la Belle Maison Spa

La inceputul verii, Belle Maison Spa a lansat Miscarea Antistres, avand astfel sprijinul celui mai relaxant dintre anotimpuri pentru a-si indeplini dorinta de a ne oferi destindere si clipe de stare de bine. Un alt atu este casa veche si racoroasa din centrul Bucurestiului, asezata pe o straduta linistita la cateva minute de Piata Rosetti, inconjurata de o gradina discreta, o binevenita oaza de verdeata.

belle maison spa (20) belle maison spa (19) belle maison spa (14) belle maison spa (12) belle maison spa (24)

Constientizam prea putin ca stresul este cauza imbatranirii premature si uneori cheltuim mult pe tratamente de infrumusetare, dar uitam sa acordam aceeasi atentie sanatatii si frumusetii spirituale. Iar aici, terapiile Spa, wellness si ritualurile de relaxare sunt un adjuvant excelent. De aceea, Angela Coman si Ioana Ionescu au spus NU stresului si, prin Miscarea Antistres, ne invita sa ne recapatam echilibrul zilnic cu o binemeritata pauza de rasfat si masaj.
Terapiile si ritualurile de la Belle Maison Spa au denumiri tentante si sugestive, am zambit larg citindu-le si am ales Traditia Filozofilor urmata de Parfum de Liniste si Idei Instant.

Traditia Filozofilor  e ritualul picioarelor si incepe printr-un masaj de exfoliere a talpilor cu zahar brun, urmat de masajul lor cu ulei din sambure de strugure, hranitor, emolient, compatibil cu pielea si foarte hidratant.

belle maison spa (22) belle maison spa (2) belle maison spa (23) belle maison spa (15) belle maison spa (8)

Parfum de Liniste  inseamna un masaj aromaterapeutic profund, ce detoxifiaza, relaxeaza, energizeaza si revitalizeaza folosind uleiuri cu proprietati de vindecare, alese in functie de rezultatul dorit.

belle maison spa (7) belle maison spa (4) belle maison spa (18)
belle maison spa (1)
belle maison spa (17) belle maison spa (11) belle maison spa (3)

Idei Instant e masajul scalpului, prin care capul va fi mai usor iar zona gatului si a umerilor eliberata de blocaje, iar mintea devine limpede si linistita. Totodata, acest masaj are efectul de a restabili sistemul energetic, actionand la toate nivelurile: corp, minte, spirit.

belle maison spa (9) belle maison spa (5)

Un loc al relaxarii unde am fost inconjurata de acea liniste creativa placuta, de oameni frumosi, si unde te simti ca acasa.

belle maison spa (13) belle maison spa (10) belle maison spa (6) belle maison spa (21) belle maison spa (25) belle maison spa (16)
Adresa Belle Maison Spa: Strada Sperantei 20, Bucuresti

Photo credits: Belle Maison Spa, arhiva personala

One thought on “Miscarea antistres de la Belle Maison Spa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *