Beauty basics in autumn

1. Crema gel de baie Tesori d’Oriente Mosc Alb. Atemporal, moscul alb mângâie pielea cu o senzaţie ameţitoare şi seducătoare, armonios împletit cu notele strălucitoare, pregnante şi perene ale ambrei, alaturi de uleiuri esentiale care revitalizeaza, reimprospateaza si tonifica intregul corp. Parfumul învăluie în mister, senzualitate si imprimă pe piele arome de poveste, cu o senzatie reala de catifelare.

spalivingblog_autumn-beauty-basics-3

2. Gama haircare ParuSan. Formata din sampon stimulator si tonic energizant, se afla in trendul noului sezon in materie de health&beauty. Produsele contin substanta activa AnaGain™, ce are la baza extractul din lastari de mazare, substanta premiata la nivel international pentru succesul dovedit in prevenirea caderii parului, stimularea cresterii firelor noi si in combaterea imbatranirii acestuia. Este completata de ingrediente precum biotina, L-arginina si vitamina E, ce asigura in mod direct necesarul de substante nutritive concentrate la nivelul scalpului si a radacinii firului de par.

spalivingblog_autumn-beauty-basics-5

3. Balsamurile grecesti din ingrediente naturale, produse de Phytosophia. Le-am descoperit la V for Verde, comercializate la noi de Mediteranea. Mi-a placut Philina, balsamul de hidratare, ce contine ulei de masline extravirgin, ulei de migdale, ceara de albine pura, ulei de arahide, ulei esential de lavanda, ulei esential de arbore de ceai si vitamina E naturala.

spalivingblog_autumn-beauty-basics-4 spalivingblog_autumn-beauty-basics-1

 

Photo credits: ParuSan, Phytosophia, arhiva personala Ruxandra Chiurtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *