Color your life by Cameleonia

Cand am vazut primele imagini cu faianta pictata de la Cameleonia, mi-am amintit de revelatiile traite la fiecare pas prin Barcelona, admirand frumusetea detaliilor pline de culoare si design inedit, adesea gaudian si de cele mai multe ori catalan mixat cu delicatetea andaluza. Inca imi doresc o casa ca un taram al culorilor, in care mici opere de arta puncteaza acea stare de bine pe care in Spania am intalnit-o din plin.

Prin faianta pictata manual de catre maestri artizani din Spania ce folosesc  tehnici vechi de peste 500 de ani, cu o valoare decorativa inegalabila, Cameleonia scrie o poveste colorata si optimista, adresandu-se celor care apreciaza si respecta frumosul in forma oferita de mainile artistului. Unicitatea, design-ul, stilul si calitatea se contopesc intr-un produs ce reliefeaza personalitatea fiecaruia, iar rezultatul final nu are o eticheta sau un cod de bare, ci poarta semnatura atelierului din Spania care l-a realizat.

Preferata mea: Azulejos Restaurados / Gresie Restaurata

Preferata mea: Azulejos Restaurados / Gresie Restaurata

Tablou in relief, din material reciclat, ce infatiseaza o femeie valenciana

Tablou in relief, din material reciclat, ce infatiseaza o femeie valenciana

Decoratiune in relief, din material reciclat, ce infatiseaza o pisica neagra arcuita

Decoratiune in relief, din material reciclat, ce infatiseaza o pisica neagra arcuita

cameleonia (9) cameleonia (14) cameleonia (13) cameleonia (11) cameleonia (10)

Prin amplasarea acestor produse direct pe perete, precum faianta clasica, sau sub forma de tablou, putem asterne in casa, pe terasa, la piscina, prin decoruri personalizate pe ceramica, povestea noastra, cea la care visam, care ne mobilizeaza sa mergem mai departe,  care ne defineste iar intregul ambient, din living si pana in baie, e transformat intr-o incursiune a momentelor si trailor ce ne definesc. Din respect pentru frumos si calitate, magia Cameleonia se transpune in decoratiuni si produse de lifestyle unice, care ofera sansa explorarii unor experiente inedite.

cameleonia (5) cameleonia (3) cameleonia (4) cameleonia (2)

cameleonia (17) cameleonia (15) cameleonia (16) cameleonia (12)

 

Photo credits: Cameleonia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *