Coffee and a massage, please!

Mi-ar placea sa am un birou pe malul marii, sa incep diminetile privind cum se pierde albastrul marii in linia cerului si sa insotesc fiecare inghititura de cafea cu o raza de soare oglindita in valuri. Va amintiti replica lui Cameron Diaz din “The Other Woman” cand ii spune lui Phil ca ar pune o masuta de cafea in chioscul construit de acesta pe plaja, si ar sta acolo in fiecare dimineata sa se incalzeasca la soare si sa-si bea cafeaua uitandu-se la mare? Ei bine, exact asa 🙂

THE OTHER WOMAN 6/5/13 TM and © 2013 Twentieth Century Fox Film Corporation.  All Rights Reserved.  Not for sale or duplication.

Care este #ritualulplăcerii tale la birou? Iata întrebarea la care răspunzi cu o fotografie sugestivă de la birou, pe care o postezi pe profilul tău de Facebook, însoţită de hashtag-urile  #thegrandoffices #finelife #grandlifeambassadors, dai Like paginii The Grand Offices şi gata, te-ai inscris în concurs!

Va mai spun doar ca Premiul 3 inseamna sesiuni Spa de rasfat si relaxare la exclusivistul Elysée Retreat despre care v-am povestit mai demult intr-un articol Spa Living si va las sa descoperiti celelalte premii.

elysee retreat (4)

grand offices marriott (3)

Enjoy your coffee and win some time for yourself!

 

Photo credits: The Grand Offices, The Other Woman Movie (TM and © 2013 Twentieth Century Fox Film Corporation), Elysée Retreat, arhiva personala Ruxandra Chiurtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *