Despre frumusete la Synergy Day Spa

“Frumusetea e ceva ce simti in interior si se reflecta in ochii tai, nu tine de fizic” spune superba Sophia Loren. Michelangelo avea cu totul alta parere, afirmand pentru eternitate:  “Frumusetea este eliminarea surplusului, iar Auguste Mere reaminteste un adevar evident: “Frumuseţea este primul dar pe care natura îl face femeii şi tot primul pe care îl cere.”

Frumusetea asociata cu sanatatea si relaxarea creeaza un concept aparte de stare de bine, pe care il veti regasi la Synergy Day Spa, unde linistea si profesionalismul se reunesc intr-un decor modern, caracterizat prin discretie si mult rafinament. Este locul potrivit pentru infrumusetare, cu tot ceea ce presupune acest cuvant, adica procedurile obisnuite de intretinere (manichiura, cosmetica, hairstyle) si terapiile de detoxifiere, remodelare corporala si faciala, dar mai ales terapii de relaxare.

Terapiile sunt structurate in 4 grupe, in functie de specific si se desfasoara in 4 incaperi dotate cu aparatura ultramoderna si denumite sugestiv: Cabina Aemotio, Cabina LPG, Cabina Angel of Water si Cabina Ericson.

synergy day spa (8) synergy day spa (11) synergy day spa (14)
synergy day spa (1) synergy day spa (12) synergy day spa (4)

In Cabina LPG am incercat un tratament facial Endermologie, care, cu ajutorul vacuum-ului si a unor mini-role ce se invart independent una de cealalta, realizeaza stimularea fibroblastilor ce refac fibrele de elastina si produc colagen, astfel incat fermitatea pielii e sporita instantaneu. In ajutorul aparatului vin si cremele profesionale bogate in nutrienti, utilizate inaintea si in timpul tratamentului. Practic, dupa o sedinta se observa o diferenta majora: pielea devine mai elastica, tesutul din jurul ochilor este decongestionat, se elimina pungile, se diminueaza liniile de expresie de pe frunte si din jurul buzelor. Procedura dureaza 25 de minute, iar senzatia resimtita in timpul acestei gimnastici faciale  este foarte placuta si total relaxanta, iar la final, pielea e luminoasa si tonifiata, ridurile sunt diminuate si porii micsorati. Efectul se pastreaza in timp, iar in zilele urmatoare imbunatatirea aspectului e vizibila datorita actiunii fibroblastelor care stimuleaza productia de colagen.

synergy day spa (16) synergy day spa (15) synergy day spa (9)

Impachetarea cu alge e un tratament de slabire si tonifiere ce se desfasoara in Cabina Aemotio si incepe printr-o evaluare corporala (masurarea greutatii, a inaltimii, procentul de grasime si de apa din corp, masa musculara), apoi un gomaj cu sare marina, dupa care se aplica un gel anticelulitic pentru fermitatea pielii.  Urmeaza impachetarea cu alge, ce detoxifiaza pielea prin extragerea substantelor toxice si a impuritatilor iar Laminaria Digitata, ingredientul principal, regleaza metabolismul lipidelor. Deliciul tratamentului il reprezinta relaxarea intr-o atmosfera de cromoterapie si aromaterapie timp de 20 de minute la sauna, pe patul cu saltea de apa incalzita. Interesant ca sistemul de sauna Aemotio actioneaza doar pe suprafata intregului corp, capul nefiind expus aburilor, astfel ca respiratia nu e ingreunata iar efectul aburilor, mai bine tolerat.
In final, dupa indepartarea mastii, se face un masaj sub ploaie de apa – dusul Vichy – care stimuleaza oxigenarea celulara si amplifica efectele terapeutice ale ritualului Spa, astfel incat pielea este mult mai ferma si fina.

synergy day spa (2) synergy day spa (6) synergy day spa (7) synergy day spa (10) synergy day spa (5)

Un pas important intr-o terapie de detox il reprezinta colonhidroterapia, iar Angel of Water este unul dintre cele mai avansate sisteme medicale pentru o experienta de detoxifiere eficienta. Are la baza o metoda blanda, prin care se curata intreaga suprafata a intestinului gros, cu ajutorul infuziei de apa purificata si dezinfectata ce patrunde in colon la o temperatura de 38 grade si presiune optima. Metoda este intima, neasistata si foarte igienica, iar instrumentele ce intra in contact cu pacientul sunt de unica folosinta, eliminand orice posibilitate de contaminare.

synergy day spa (13)

Adresa Synergy Day Spa: Strada Jean Monnet numarul 47, Bucuresti

Photo credits: Synergy Day Spa, unica.md, arhiva personala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *