Alegeri de martie

  1. Beauty stuff

Advanced Skin Perfector Skincode este un ser cu textura matasoasa care estompeaza liniile fine, matifiaza zonele cu probleme si confera stralucire tenului. Ingredientul activ al produsului are la baza un extract natural din drojdia de bere care calmeaza pielea sensibila, imbunatatind totodata fermitatea si elasticitatea. Formula e imbogatita cu Vitamina C, bogata in antioxidanti cu efect iluminator, si acid hialuronic ce mentine hidratarea timp indelungat, stimuland secretia de colagen.

alegeri de martie (3)

Tratamentul pentru gene si sprancene Foltene Pharma are la baza un extract de Hammamelis Virginiana care fortifiaza si regenereaza genele fragile, redand elasticitatea si aspectul sanatos. Tricalgoxyl-ul, un extract natural din alge brune, este ingredientul extrem de eficient care actioneaza local pentru a stimula cresterea genelor si a sprancenelor, prevenind deteriorarea acestora ca efect al aplicarii frecvente a machiajului.

alegeri de martie (4)

PHYTODENSIUM, samponul revitalizant anti-aging cuprinde o sinergie de plante care actioneaza pentru refacerea densitatii, fortei si vitalitatii firului de par. Uleiul din seminte de coacaze negre, acizii grasi esentiali  bogati in omega 3 si omega 6, ajuta la regenerarea firului de par. Extractele din frunza de coada-calului si mesteacan reconstituie mineralele pierdute. Stimulat si fortifiat, parul isi redobandeste rezistenta, densitatea si vitalitatea. Il gasiti in farmaciile Help Net.

alegeri de martie (5)

  1. Fashion stuff

Colectia Etno Romantique de la Meli Melo Paris, superba, colorata si foarte accesibila ca pret. Iata preferatele mele:

alegeri d emartie (8)

  1. Design stuff

Simpaticele Wooden Dolls create de Alexander Girard, disponibile prin Intro 

Alături de Charles și Ray Eames și George Nelson, Alexander Girard este una dintre figurile reprezentative designului american postbelic. Wooden Dolls s-au născut din fascinația lui Alexander Girard pentru arta populară a Americii de Sud, Asiei și Europei. Pasionat de forme abstracte, geometrie și de culori jucăușe, Girard a gândit inițial aceste figurine pentru locuința sa din Santa Fé.  Câțiva ani mai târziu, păpușile au fost adoptate de către Vitra Design Museum și mai apoi scoase pe piață.
Wooden Dolls sunt pictate manual, realizate din lemn masiv de pin si au 3,5 cm lungime x 5 cm lățime x 27,5 înălțime.

alegeri de martie (6) alegeri de martie (2)_crop

  1. Travel stuff

Neuschwanstein, fabulosul castel din Bavaria (Germania), cunoscut ca “the castle of the fairy-tale king”.  La sapte săptămâni după moartea regelui Ludwig al II-lea, în 1886, Neuschwanstein a fost deschis pentru public. Timid, regele a construit castelul  în scopul de a se retrage din viața publică, iar acum, paradoxal, un număr mare de oameni vin pentru a vedea refugiul său privat.

Astăzi Neuschwanstein este unul din cele mai populare locuri dintre toate palatele si castelele din Europa, vizitat in fiecare an de peste 1,4 milioane de oameni.

alegeri de martie (1)

  1. Award stuff

Coperta premiata a revistei National Geographic Traveler India (Octombrie 2014), ce prezinta o pictura in miniatura din colectia de manuscrise Ramayana de la Mehrangarh Museum Trust din Jodhpur, Rajasthan, fotografiata de Neil Greentree.

alegeri de martie (7)

 

Photo credits: Help Net, Intro Design, Meli Melo Paris, Neuschwanstein, Neil Greentree

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *