Rasfat deplin la Japan Stone Spa

Am ajuns la Japan Stone Spa intr-o seara rece de vineri, la finalul unei saptamani extenuante, dorind sa-mi descarc mintea de iuresul gandurilor si sa ma linistesc. Mi-a placut ca decorul  reda cu fidelitate atmosfera si acel spirit al Japoniei definit prin relaxare, armonie si mister, iar aromele florale din interior si delicatetea detaliilor il intregesc si creeaza senzatia unei calatorii asiatice.

Am savurat un ceai de yuzu (fruct din familia citricelor), si apoi a inceput Ritualul Ceaiului Japonez. Ritualul incepe cu un gomaj de hidratare format din 3 ceaiuri japoneze, urmat de o baie minunata de 20 de minute in Uchi-Buros (cada japoneza), unde, in apa calda au fost combinate praf de yuzu, sake, faina de orez, cafea, praf de ceai verde, felii de portocale, felii de lamai si  flori. Am spus minunata si repet, da, o baie absolut minunata, ce relaxeaza placut si profund!

japan stone sp (11)
japan stone sp (10) japan stone sp (3) japan stone sp (15) japan stone sp (17) japan stone sp (12)
japan stone sp (19)

Astfel am aflat ca sake, bautura traditionala japoneza, este un hidratant foarte bun, stimuleaza circulatia sanguina, regenereaza pielea conferindu-i un aspect sanatos, iar faina de orez in combinatie cu celelalte ingrediente catifeleaza si reda luminozitatea.

Dupa baie, urmeaza un masaj corporal cu ulei de argan si lavanda, incheiat cu impachetarea picioarelor si a abdomenului cu o masca anticelulitica de lavanda si ceai verde – calmeaza, hidrateaza, stimuleaza circulatia, diminuand astfel depozitele inestetice de grasime  –  ce e lasata sa actioneze 20 de minute. Totodata, in acest timp, mainile si talpile sunt rasfatate cu un masaj si o masca din miere zaharisita incalzita, apoi acoperite cu manusi, respectiv sosete din prosop umed incalzit.

Urmeaza tratamentul facial, ce debuteaza cu o demachiere cu spuma de bambus, apoi un masaj cu acid hyaluronic si o masca japoneza cu alge marine care inchide porii, oferindu-i pielii luminozitate si hidratare. Pe durata actiunii mastii de alge, circulatia faciala este stimulata prin hot stones mici plasate pe frunte, obraji si gat, astfel incat efectul e maxim si foarte benefic. Tratamentul facial se incheie printr-un masaj cu colagen, cu actiune antirid si dermodecrispanta.

japan stone sp (18) japan stone sp (13) japan stone sp (7) japan stone sp (6) japan stone sp (9) japan stone sp (8) japan stone sp (1)

In concluzie, va recomand sa incercati Ritualul Ceaiului Japonez, este foarte relaxant, eficient si da, un rasfat deplin ce aplica traditiile stravechi de infrumusetare din Tara Soarelui Rasare.

Inca ceva: Japan Stone Spa este un concept unic in Romania, e un vis devenit realitate, este implinirea profesionala a celei care s-a indragostit de cultura japoneza, invatand ca frumusetea este mai presus de toate sanatate si o stare de armonie intre trup, minte si suflet:
Povestea acestui salon, povestea mea. este aceea a unei calatorii in cealalta jumatate a globului timp de mai bine de 10 ani, in care am avut acest vis: sa revin in locul in care m-am nascut si care mi-a lipsit intotdeauna pentru a crea ceva trainic peste ani. Este de asemenea povestea multor ani de studiu, de munca, de perseverenta, de renuntari si sacrificii” – Antoaneta Manea.

japan stone sp (2) japan stone sp (16)

Adresa Japan Stone Spa: Strada Herman Oberth, numarul 5, Bucuresti

 

Photo credits: Japan Stone Spa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *