Experienta multisenzoriala de la Elysée Retreat

Atmosfera discreta si decorul exotic de la Elysée Retreat alcatuiesc un univers atragator si destins, unde grijile dispar gratie unei experiente multisenzoriale dedicate frumusetii si relaxarii depline.
La intrare te intampina cu zambet reprezentantii echipei de terapeuti, langa un reception-desk superb din lemn natur, care m-a impresionat prin simplitatea designului ce scoate in evidenta vibratiile extrem de linistitoare ale acestui element, perceptibile mai intai la nivel vizual, apoi senzitiv.

elysee retreat (3) elysee retreat (5)

Pregatirea pentru starea de relaxare incepe cu un ceai de plante aromat si alegerea esentei uleiului pe care doresti ca terapeutul sa-l foloseasca in timpul masajului; eu am mers pe o combinatie de lavanda si ylang-ylang, ce mixeaza efectul calmant cu cel revitalizant.

Masajul signature Elysée se numeste Elysée Retreat si consta intr-un Asian Blend Massage, adica o combinatie unica de 5 tehnici traditionale: Javanese, Balinese, Shiatsu, Hawaiian si Swedish.
Debuteaza prin ritualul de spalare, scrub si masaj al talpilor, o procedura extrem de placuta si detensionanta, dupa care incepe masajul intregului corp, realizat prin alternarea unor proceduri de stretching, presopunctura si tehnici clasice. Masajul Elysée Retreat calmeaza atat mintea cat si trupul, inducand o stare completa de relaxare si implica folosirea uleiurilor aromatice, ce au efecte benefice atat din punct de vedere fizic, cat si emotional. Se obtine totodata o imbunatatire a circulatiei sangvine, stimularea sistemului limfatic, plus eliminarea tensiunilor si durerilor musculare.

elysee retreat (8) elysee retreat (4) elysee retreat (7)

Incursiunea in lumea Elysée Retreat se incheie prin savurarea unui ceai de plante cu o formula special aleasa de terapeut, intr-o atmosfera linistitoare de muzica zen, ce puncteaza intr-un mod impecabil aceasta experienta memorabila.

elysee retreat (2) elysee retreat (1)

Adresa Elysée Retreat: Grand Avenue Shopping Galleries, Hotel J.W Marriott Bucharest, Strada Calea 13 Septembrie, numarul 90

Photo credits: Elysée Retreat, lavenderbali.com, arhiva personala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *