Beauté nautique chic par Dior

Sinonima cu libertatea, eleganța și destinațiile idilice, lumea nautica a fost întotdeauna o sursă neprețuită de inspirație pentru Christian Dior și creațiile sale,  de la prima colectie Resort lansata in primavara lui 1948. Raf Simons susține acum acest patrimoniu cu colectia Cruise 2014, prin tinutele simple cu aspect nautic modern, timeless chic.
Transat, colectia estivala Dior Make-up inspirata din calatoriile transatlantice de odinioara, completeaza aceste outfit-uri: ten radiant sărutat de soare, ochi albastru ultramarin, buzele rosu intens sau nude si unghiile cu dungi marinar. O paleta de bleumarin, bej, rosu primar si nisipiu intr-un stil nautic chic, autentic Dior.
on set stills

Deopotrivă bază de machiaj şi autobronzant progresiv, Diorskin Nude Tan Prime & Bronze provoacă o revoluţie în rândul produselor de machiaj pentru autobronzare. Încă de la prima aplicare, pielea arată mai proaspătă şi tenul pare mai neted şi mai uniform, iar pe măsură ce trec zilele, bronzul devine, treptat, mai profund.
dior transat (9)

Tesut cu fineţe în pudră, logoul „Nude” înfăţişează un nou motiv al frânghiei. Disponibil într-o nuanţă de culoarea şampaniei şi cu un procent record de strălucire, Nude Tan Transat Edition duce farmecul misterios dincolo de limite si este produsul vedeta al verii.
dior transat (6)

Unghiile defilează în culori distinctive: roşu vibrant (Captain), albastru (Sailor) sau bej (Yacht), iar armoniile cromatice captate de paleta 5 Couleurs şi Diorshow Mono reprezintă versiunea în machiaj a tinutelor sport de lux, atât de îndrăgite de Christian Dior, conferind un look potrivit pentru oraş sau plajă.
dior transat (8) dior transat (3) dior transat (7)
dior transat (2)

O străfulgerare scânteietoare într-o noapte de vară, rujul adaugă ardoare bronzului şi oferă rafinament unui chip nude prin emblematicul Dior Addict Lipstick. În ceea ce priveşte Dior Addict Gloss, acesta surprinde energia sezonului, oferind zâmbetului un luciu în nuanţe de culoarea macului (Seafarer) sau auriu nisipos (Offshore).
dior transat (1)

Photo credits: Dior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *