Ceai si Joie de Vivre

Intr-o casa din dealul Cotrocenilor se afla Joie de Vivre, o ceainarie cocheta unde te poti ascunde de zgomotul si agitatia Bucurestiului sa te bucuri in liniste de o gustare delicioasa si un ceai excelent, ales dintr-o varietate bogata de peste 100 de arome si amestecuri cu ingrediente si denumiri ispititoare.
Mi-a placut sa gust din misterul Nights in Paris, un ceai alb, cu vanilie si boboci de lavanda, ce m-a purtat pe taramuri provensale si apoi Teardrop of Peony, in care aroma ceaiului alb China Mao Feng se armonizeaza delicat cu florile de bujor si cu gustul acrisor al lyceelor. M-am lasat tentata indelung de Warming Soul, un amestec de ceai rooibos şi gust subtil al boabelor de piper roz. Toate au fost delicioase si relaxante.ceainaria joie de vivre (1) ceainaria joie de vivre (2) ceainaria joie de vivre (3) ceainaria joie de vivre (5) ceainaria joie de vivre (9) ceainaria joie de vivre (4) ceainaria joie de vivre (10)

Motto-ul Joie de Vivre: “un ceai si o prajitura pot face lumea mai buna” (Kenneth Grahame, 1908).ceainaria joie de vivre (8) ceainaria joie de vivre (6) ceainaria joie de vivre (11) ceainaria joie de vivre (12)

Adresa: Strada Nicolae Paulescu numarul 61, Bucuresti

 

Photo credits: Joie de Vivre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *