Less fuss. More fun.

Iulie abia a inceput si vine cu zilele toride specifice lunii lui Cuptor, cand soarele isi face de cap si straluceste strasnic pe cerul albastru, fara pic de nor. Uneori se mai joaca nitel cu vantul, dar de obicei doreste sa ramana atotstapanitor si sa priveasca intens si amuzat spre noi.

Atat de intens incat aproape ca ne dorim sa intram cu totul in frigider si sa ne contopim cu racoarea  lui ademenitoare. Iar atunci cand utilitatea acestuia este insotita de un design smart, frigiderul devine un element de décor important, adevarata piesa de colectie ce poate completa  eclectic amenajarea unei locuinte.

De exemplu, Gorenje, unul dintre producatorii de top de electrocasnice din Europa a imbinat inovatia tehnologiei NoFrost Plus  cu designul vintage, inclusiv prin colaborari ce poarta semnatura celebrului Philippe Starck, ceea ce i-a recreat identitatea  atat vizual cat si prin prisma calitatii si confortului de utilizare.

Iata cateva imagini sugestive ce ilustreaza mai mult ca perfect mesajul “The cool side of you” 🙂

spalivingblog_Gorenje fridge (1) spalivingblog_Gorenje fridge (2) spalivingblog_Gorenje fridge (4) spalivingblog_Gorenje fridge (3) spalivingblog_Gorenje fridge (7) spalivingblog_Gorenje fridge (5) spalivingblog_Gorenje fridge (6) spalivingblog_Gorenje fridge (9) spalivingblog_Gorenje fridge (8)

 

Photo credits: Gorenje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *