All about being BeauTeaFull

Cautam frumusetea constient sau instinctiv. O admiram si ne inconjuram de ea, prin obiecte sau locurile unde evadam in cautarea sinelui, a linistii si starii de bine. De cele mai multe ori nu trebuie sa mergem prea departe, suntem inconjurati de multe indicii pe care indata ce le observam, stim ce e de facut mai departe.

Intr-o vila splendida din apropiere de piata Victoriei, alba si impozanta, cu accente de arhitectura brancoveneasca, se afla unul din aceste locuri de wellbeing, un fel de atelier al cochetariei inmiresmat cu arome rafinate de Pure Ceylon Tea din colectia Basilur.

Am ajuns la BeauTeaFull intr-o dupa-amiaza ploioasa dintr-un sir de cateva zile in care plouase aproape non-stop si strazile Bucurestiului devenisera acea familiara insiruire de baltoace – o constanta de-a lungul secolelor, des amintita de scriitori 🙂 – asa ca primul gest a fost sa scap de umbrela. Decorul predominant alb, cu accente pastel de culoare date de insertiile de gresie andaluza din podea invita la explorarea micutelor incaperi ce comunica aproape toate intre ele prin 2-3 usi: zona de haircare & hairstyle, zona mani-pedi de la primul nivel, apoi cabinetele de beauty facial, corporal si masaj de la demisol.

beauteafull (10)

Anca Serea, imaginea BeauTeaFull

beauteafull (1) beauteafull (14) beauteafull (2) beauteafull (12)

Dupa ce am savurat un ceai verde cu jasmin, am fost invitata de Radu, terapeutul de la BeauTeaFull, sa scap de stress si oboseala printr-un masaj de relaxare personalizat, format dintr-un mix de drenaj limfatic, presopunctura si masaj clasic de relaxare, facut cu ulei din ceai verde din gama Repêchage. Un antidot perfect la sfarsit de saptamana, care a avut efectul scontat, de inlaturare a tensiunii acumulate in office.

Am ajuns apoi la Amalia pentru a testa tratamentul facial cu tehnologia So-Up, care, dupa demachiere, a inceput prin drenaj limfatic facial cu un dispozitiv ce apasa usor prin vacuum pe traseul limfatic, acumuland limfa si conducand-o spre marele circuit de eliminare. Apoi, continutul unei fiole de colagen si elastina a fost ajutat sa patrunda adanc in piele, prin radiofrecventa, pana in al 4-lea strat dermic cu ajutorul altui dispozitiv-minune So-Up, procedura in timpul careia circulatia faciala s-a activat si pielea s-a incalzit usor, iar efectele antirid si hidratant au fost accentuate. La sfarsit aratam ca dupa un somn lung si odihnitor, iar tenul era foarte luminos si proaspat, efecte vizibile si in zilele urmatoare.

Cine este So-Up Reloaded?
Aparatul foloseste radiofrecventa modulata si multipolara, ultrasunetele – undele de inalta frecventa ce micro-maseaza tesutul si au efect lipolitic foarte ridicat sau energia foto dinamica, ce are ca principal efect refacerea pielii degradate de stazele venoase.

Procedurile corporale pe care le puteti testa la BeauTeaFull sunt multe si cuprind atat gama de impachetari cu ciocofango, parafango, thalasalgo, sedinte de LPG si endermomasaj, sedinte de Ultraton Futura Corporal, tratamente cu ultrafrecventa sau masaje manuale de relaxare, anticelulitic, drenaj limfatic, masaj cu bete de bambus sau reflexoterapie.

beauteafull (8) beauteafull (7) beauteafull (5) beauteafull (4) beauteafull (13)
beauteafull (15)

La final, pentru ca rasfatul sa fie total, te poti bucura si de o sesiune de shopping; iti stau la dispozitie frumoasele cutii de ceai Basilur, premiate atat pentru design, cat si pentru finetea continutului, produse cosmetice si rochii create de designeri romani (Posh Design si Strike a Pose).

PS. Una din camerele interesante, in afara de Salonul Ceaiului de la demisol, este incaperea RetroBeauty, decorata cu fotografii alb-negru ale divelor cinematografiei clasice din perioada anilor ’30 – ’80. Perfecta pentru visare si savurarea unui ceai Present Gold, un amestec intrigant de frunze de ceai pur de Ceylon, petale de flori exotice, muguri de iasomie si nalba albastra 🙂

beauteafull (6) beauteafull (3) beauteafull (9) beauteafull (16)

Adresa BeauTeaFull: strada Duiliu Zamfirescu 10, Bucuresti

 

Photo credits: BeauTeaFull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *