Fashionable August

Noemi Meilman s-a lasat inspirata de Las Vegas si al sau #hastalasvegasbaby experiment pe care-l traieste  intens de cateva luni intr-un mod very fashionable, si a lansat recent Capitolul 7 al proiectului Book Cover Tee. Copertile cartilor alese de invitati au fost create de doi studenti la Institutul de Arta din Las Vegas, Atiya Clemente si Rheme Ragasa, rezultand sapte variante purtabile, imprimate pe o editie limitata de 50 cool T-shirts. Tricourile au fost cumparate in cadrul unui eveniment organizat la Stitch Factory din Downtown Las Vegas, un hub creativ pentru tinerii designeri si toti banii stransi din vanzarea tricourilor au fost donati catre Animal Foundation Las Vegas.

fashionable august (3) fashionable august (4) fashionable august (2) fashionable august (8) fashionable august (9) fashionable august (11) fashionable august (12)_1

Apropos de Las Vegas si America, ultimul mea calatorie peste ocean a fost extrem de chinuitoare, datorita faptului ca n-am reusit sa adorm absolut deloc de-a lungul celor 8-9 ore de zbor, asa ca salut cu interes linia Sedivitax creata de Aboca pentru ameliorearea simptomele cauzate de stress si favorizarea un somn linistit si odihnitor. Cu ingrediente naturale precum floarea-pasiunii, valeriana, macul californian si roinita, produsele au o actiune dubla atat asupra calitatii somnului nocturn, cat si asupra starii de spirit din timpul zilei.
Good to know & essential to have when travelling 😉

mix aboca 1
fashionable august (10)

Cu gandul la calatorii, mi-a atras atentia Colecţia de Pre-Fall 2015 de la PANDORA, care prezinta o nouă serie de bijuterii si talismane din argint inspirate de travelling. De la atracţii turistice emblematice şi suveniruri dragi, la steaguri în culori vibrante, delicatele piese sunt împodobite cu email colorat sau pietre de zirconiu cubic, aplicate manual. Realmente adorabile!

fashionable august (7) fashionable august (5) fashionable august (6)

Photo credits: Noemi Meilman, Aboca, Pandora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *