Summer moods in June

Iunie, prima luna a verii, s-a dovedit a fi capricioasa, cu soare stralucitor si cer albastru, cu verde crud in fosnetul frunzelor si parfum de tei, cu ploi torentiale, capsuni aromate dar si cu multe evenimente sau colectii noi. Iata cateva moods de iunie:

Parfumurile Diana Vreeland de la Elysée, o reflexie perfecta a celei care ca fashion editor la Harper’s Bazaar şi Editor in Chief la Vogue a schimbat regulile în moda, punandu-si amprenta într-un mod original şi creativ asupra generaţiilor viitoare. Numele fiecărui parfum este inspirat de un citat al Dianei Vreeland, iar culoarea flaconului reflectă pasiunea acesteia pentru combinarea culorilor:

Smashingly Brilliant: “Give it some pizzazz!” Un joc al contrastelor.
Extravagance Russe: “Style is everything”. Amintirea unei călătorii în Orient. Exuberant şi profund.
Absolutely Vital: “Elegance is innate”. Misterul şi farmecul Indiei. Distinct şi luxuriant.
Perfectly Marvelous: “Why don’t you?”  Intoxicant şi divin. Roşu pasional ce aprinde simţurile.
Outrageously Vibrant:  “I dare!”  O explozie îndrăzneaţă de coacăze.
Simply Divine:  “I believe totally in romance”.  Un parfum iconic ce atinge perfecţiunea.
Daringly Different:  “Dare to dream”.  Atingeri de kaftan, explozie de culoare.

moods of june (3) moods of june (8) moods of june (4)

Lansarea parfumurilor Diana Vreeland - Corso Como 10, Milano

Lansarea parfumurilor Diana Vreeland – Corso Como 10, Milano

Lansarea primului magazin monobrand Hilfiger Denim din Romania, la Mega Mall in Bucuresti, cu o colectie young & cool inspirata de o călătorie ce traversează America din desert in zonele muntoase, până la zonele de coastă cu priveliști impresionante, completata de stilul emblematic rock-and-roll Hilfiger Denim.

moods of june (6) moods of june (5) moods of june (11)

SUNLIGHT 50+, crema hidratantă pentru față cu protecție solară foarte ridicată de la Ivatherm, un produs inovativ ce oferă protecția completa UVA, UVB si IR pentru toate tipurile de piele sensibila, bazat pe extract de alge brune si fruct de Physalis.

moods of june (10) moods of june (1)

Samponul Bioxsine Forte de la HelpNet, ce actioneaza decisiv impotriva caderii severe a parului. Cu o formula concentrata, bazata pe extract din samburi de struguri, extract de roscova si urzica, coada soricelului si coada calului. antioxidanti, vitamina C si E, Bioxsine Forte actioneaza direct de la radacina, hranind scalpul si parul, oferind volum natural si stralucire. Un pas mai aproape de Rapunzel, printesa cu plete lungi din povestea fratilor Grimm: Rapunzel, Rapunzel, let down your hair, so that I may climb the golden stair” … 🙂

moods of june (7) moods of june (9)

Inceputul de saptamana la Social 1, cu o limonada de soc cu menta si un caffé latte aromat, spectaculos, servit intr-un gratios pahar de sticla cu picior inalt.

moods of june (12)

 

Photo credits: Elysee, Ivatherm, Tommy Hilfiger, Social 1, Help Net, Disney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *