Spring choices for body, mind and soul

La inceput de aprilie, va propun cateva alegeri relaxante de primavara for body, mind and soul:

Parfumul Gentlewoman de la Juliette Has a Gun (Beautik) – o alegere nonconformista si eleganta, ce oscileaza intre aroganta, frivolitate si seductie, un parfum cu latura masculina dedicat femeilor.

Notele de esenta de neroli, absolu de flori de portocal si baza lemnoasa de mosc se imbina armonios intr-o creatie regresiva care prin aromele de migdale imbraca purtatoarea cu eleganta si rafinament. “Prin Gentlewoman am vrut sa sintetizez latura “dandy” a femeii. Moderna, indrazneata, ii invidiez libertatea, gustul si stilul“, spune Romano Ricci, creatorul parfumului.

Lucky, una dintre papusile micute Momiji Dolls cu răvaş – care a ajuns la mine intr-o seara cu ploaie rece, de la echipa TLC, impreuna cu un mesaj vibrant: “Iti multumim ca scrii si ca te intereseaza lucrurile autentice, importante si frumoase care te inconjoara.”

Colecţia de primăvară PANDORA –  bijuterii împodobite cu flori dulci, fluturi delicaţi şi comori de o eleganţă atemporală, ce transmit magia naturii printr-o poveste cu începuturi noi si stralucitoare.

Stefanel – Colecţia de Primăvară/Vară 2015, in stil marinăresc, dungi verticale şi roz tropical, cu piese distincte, uşoare şi practice, caracterizate de nota italienească inconfundabila a brandului.

spring choices (3) spring choices (9) spring choices (2) spring choices (5) spring choices (1) lucky-momiji spring choices (8) spring choices (11) spring choices (10) spring choices (6) spring choices (7)

 

Photo credits: Beautik, Juliette Has a Gun, Momiji Dolls, Pandora, Stefanel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *