Healing Room in Vama Veche

Vara asta, marea la Vama Veche a fost mai frumoasa ca oricand, cu valuri mari de spuma alba si margini intinse albastru-verzui, ce deveneau bleumarin in larg, din ce in ce mai inchis catre linia orizontului.

Vara asta, marea noastra la Vama Veche a fost mai turcoaz ca oricand, un turcoaz pe care valurile sale l-au adus sa mangaie o clipita malul, ca apoi sa-l inapoieze in larg, intr-un du-te vino continuu.

Vara asta, umbrelele de soare au avut parada lor de moda pe nisip, un fel de fashion show al impletiturilor de nuiele, rattan si stuf. Cu mot, cu borurile ridicate sau indoite pe parti sau, preferatele mele, cu plete lungi si unduitoare din stuf, printre care am descoperit cu surprindere un veritabil Healing Room, camera de masaj si aromaterapie de pe plaja Amphora.
Asa am cunoscut-o pe Ioana Nastea, terapeuta cu energie vindecatoare, maini magice si atingeri usoare ca ale brizei marii, ce facea acolo diferite tipuri de masaj, cel mai complex fiind o combinatie de balinez, stretching, relaxare, la care se adauga masajul de tonifiere, de drenaj limfatic, masajul cu bete de bambus si masajul facial.
Iar cand auzi sunetul puternic dar linistitor al valurilor ce se sparg la tarm printre acorduri de muzica cubaneza, si respiri mirosul sarat al marii pe intinderea calda de nisip, relaxarea capata cu totul alta dimensiune, efectul masajului fiind cu adevarat binefacator.

Mi-e dor de vara asta.

vama veche (3) vama veche (17) vama veche (19) vama veche (1) vama veche (2) vama veche (7) vama veche (8) vama veche (6) vama veche (11) vama veche (12) vama veche (13) vama veche (10) vama veche (14) vama veche (9) vama veche (4) vama veche (15) vama veche (16) vama veche (20) vama veche (21) vama veche (18)

Photo credits: arhiva personala Ruxandra Chiurtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *