Top 5 Destinatii SPA de pe Litoralul Românesc

Cum peste doua zile, la 1 mai se deschide oficial sezonul estival pe litoral, iata cum ar arata un Top 5 al Destinatiilor SPA autohtone la Marea Neagra, unde va puteti relaxa  cu tratamente si servicii de 4-5 stele.

Ana Aslan Health Spa din incinta hotelului Europa (4 stele, Eforie Nord) promite o oază de revitalizare pentru trup, minte şi spirit. Terapiile balneare tradiţionale cu apă sărată şi nămol sapropelic din Lacul Techirghiol sunt completate de proceduri inovatoare cu laser, ultrasunete sau ionizare. Ofera terapii balneo sau de recuperare, masaje, ritualuri faciale și de remodelare corporală sau programe anti-ageing. Spaţiul amplu, cu design fluid de inspiraţie marină, are toate dotările: de la piscină încălzită și jacuzzi la saună, sală de fitness și cabinete de tratament.

anaaslan4

anaaslan1

Cocor Spa de la Neptun-Olimp, un complex de 4 stele, imbina traditia terapiilor naturale de reabilitare cu cele mai sugestive ritualuri de wellness inspirate din culturi occidentale si orientale. Designul centrului Spa si elementele polisenzoriale ofera oaspetilor o atmosfera plina de sarm si relaxare.

cocorspa2

cocorspa1

IAKI Spa din Mamaia, aflat in incinta hotelului IAKI de 4 stele, ofera diverse tratamente corporale si stimuleaza energiile de vindecare pentru a intineri mintea, corpul si sufletul. La pachetele de tratamente se folosesc produse din linii profesionale, precum si masaje bazate pe disciplina indiana traditionala Ayurveda.

iaki1

iaki2

Imperia Spa din cadrul Marina Regia Residence Resort aflat in nordul statiunii Mamaia promite o combinare armonioasa  a celor mai noi tratamente senzoriale si de frumusete (pachetele Wellness Spa) cu terapii traditionale (pachetele Beauty & Health). Resortul  cuprinde pe langa centrul Spa si un somptuos hotel de 5 stele, un boutique hotel de 4 stele, vile de lux, restaurante elegante si o plaja intinsa.

marinaspa1

marinaspa_beach

Mirage MedSPA  de 4 stele din Eforie Nord, promite sa va ajute sa regasiti starea de bine, vitalitatea si pacea interioara. Terapiile medicale de recuperare utilizeaza factorii terapeutici naturali (namolul sapropelic de Techirghiol, soarele, apa de mare, sarea terapeutica, plante cu efecte tamaduitoare din zone alpine nepoluate) si produsele Gerovital H3 pentru masajele traditionale, terapiile corporale si faciale sunt menite toate sa amelioreze o gama larga de afectiuni si sa restabileasca echilibrul fizic, mental si emotional al organismului vazut in ansamblu.

miragemedspa2

miragemedspa1

Cele 5 recomandari din acest Top au fost asezate in ordine alfabetica.

 

Photo credits: Ana Aslan Health Spa, Iaki, Imperia Spa, Cocor Spa, MirageMed Spa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *