Ploaia si lotusul de apa

La mijlocul lui aprilie, intr-o zi ploioasa dintr-un sir lung de alte zile in care ne-a plouat incontinuu, am primit o invitatie din partea casei Molinard, creator de 165 de ani de parfumuri ca expresie a placerii, culturii si aromelor rare, la lansarea Collection Privée.

Recunosc, statement-ul de „creator de parfumuri ca expresie a placerii si culturii” m-a provocat suficient de mult incat sa infrunt umezeala si griul zilei, astfel ca am ajuns pe inserat la noul concept store Beautik Haute Parfumerie, unde urmau sa fie dezvaluite aromele celor 5 parfumuri Molinard dedicate luxului si senzualitatii.

spalivingblog molinard (5)

Sampania si bomboanele fine de ciocolata, plus conversatia placuta cu organizatorii si invitatii  au facut cu succes tranzitia de la ploaie si task-urile cotidiene catre atmosfera magica si relaxanta, proprie lumii parfumurilor.

spalivingblog molinard (6)

spalivingblog molinard (4)
„La Collection Privée de Molinard” cuprinde 5 eaux de parfum ce imbina feminitatea cu masculinitatea, arome rafinate cu caracter ambisex: Rose Émois, Ambré Lumière, Cher Wood, Secret Sucré si Acqua Lotus.

spalivingblog molinard (3)

Am stiut de la bun inceput, doar privindu-le, ce voi alege, dat fiind preferinta mea pentru ambra si mosc, asa ca am incercat Ambré Lumière si mi-a placut sa ma las invaluita in notele voluptoase si orientale de ambra luminoasa.
spalivingblog molinard (8)

Dar, spre surprinderea mea, preferatul absolut si fara ezitare s-a dovedit a fi Acqua Lotus, care m-a cucerit prin puritate si arome visatoare, insa in acelasi timp revitalizante. Notele florale de lotus de apa se imbina cu cele marine pentru a crea un parfum foarte fin si fresh.

In dimineata zilei urmatoare am inteles pe deplin si caracterul „signature” punctat in descrierea acestor parfumuri: dupa doua dusuri, pielea mea pastrase intact parfumul lotusului de apa. Chapeau bas, les créateurs Molinard!
spalivingblog molinard (7)

Ce mi-a mai placut: vitrina decorata pascal de Omid Ghannadi  in stil nature si minimalist, cu accente subtile folclorice traditionale romanesti.

spalivingblog molinard (2)

À bientôt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *