Look sharp

Una dintre cele mai importante tendinte beauty in 2014 e departe de a fi reprezentata de un produs anume sau o procedura de infrumusetare, ci mai degraba de naturaletea femeilor de “un certain age”, care e promovata din ce in ce mai mult de marile branduri de cosmetice. Un ten luminos si odihnit si o privire stralucitoare sunt un atu inegalabil, fie ca sunt completate de un make-up elaborat sau minimal, iar in acest context, pentru ca zona sensibila din jurul ochilor sa aiba acea prospetime dorita, e nevoie de o ingrijire atenta si constanta.

Pentru a inlatura semnele de îmbătrânire şi de oboseală (pungi, cearcăne, deshidratare) care dăunează prospeţimii şi strălucirii ochilor, Dior propune tratamentul Eyes Essential, un regenerator celular ce fortifica prin stimularea productiei de colagen si protectia impotriva toxinelor, zona respectiva devenind vizibil mai neteda. Eyes Essential e completat de crema de fata One Essential, cu esență de trandafir roșu chinezesc Sabdariffa din Grădina Dior (Burkina Faso), ce ajuta la eliberarea toxinelelor din celulele pielii, energizând-o astfel în profunzime, din interior.

beauty eyecare (9) beauty eyecare (5)

Dior Skin Star Concealer este foarte fluid, nu incarca si ilumineaza instant; e disponibil in magazine din 19 septembrie 2014.

beauty eyecare (4)

Crema antirid și anticearcăn de la Ivatherm (87 lei) conține pe lângă apa termala Herculane, unul dintre cei mai noi și eficienți agenți antirid si anti-ageing, un complex extras din cartilagiu marin, ce acționează prin inhibarea degradării colagenului din piele.
UNA (95 lei), crema anti-ageing Ivatherm pentru conturul de ochi este o inovatie prin ingredientul sau de baza, un extract de celule stem vegetale, ce stimuleaza regenerarea epidermica prin vitalizarea celulelor stem din piele. Reduce vizibil adancimea si numarul ridurilor ‘laba gâstei’, creste luminozitatea tenului si reda supletea si finetea pielii mature.

beauty eyecare (6)

Vax’in For Youth (245 lei) de la Givenchy are la baza conceptul age-defying youth infusion vaccine-like serum si actioneaza printr-un complex generator de micro-stimuli ce stimuleaza celulele epidermei sa produca o proteina anti-age, intarind astfel mecanismul de aparare al pielii si incetinind aparitia ridurilor, ceea ce inseamna o piele mai tonifiata si luminoasa.

beauty eyecare (8)

Serumul Collistar Pure Actives (185 lei) hidrateaza intens si revigoreaza tenul prin actiunea acidului hialuronic iar crema Energetic Anti-Age (224 lei) re-energizeaza si detoxifica prin actiunea extractului activ de struguri rosii Aglianico, stimuland procesul de regenerare celulara.
Collistar CC Perfection Concealer (138 lei) acopera imperfectiunile tenului intr-o paleta de 4 nuante potrivite atat pentru ochi cat si pentru fata.

beauty eyecare (7)

Murad Renewing Eye Cream (386 lei) reduce cearcanele si retentia de apa de sub ochi, actionand asupra ridurilor pe baza extractului de Wild Yam și soia, prin hidratare, sporirea fermitatii si iluminarea zonei.
Noua cremă de ochi Instant Radiance Eye Cream (350 lei) estompează cearcănele cu 30% în doar 15 minute si face parte din gama Murad Environmental Shield potrivită pentru persoanele cu cearcăne pronunțate, pete provocate de soare și hiperpigmentare. Conține ingrediente active precum vitamina C, retinyl palmitat si unt de mandarina, ce lucrează intens pentru a trata îmbătrânirea provocată de mediu, soare, radicali liberi și alți factori externi.

beauty eyecare (10) beauty eyecare (1)

 

Photo credits: Dior, Ivatherm, Niran, arhiva personala

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *