Criolipoliza, aliatul unui abdomen ferm

Evident, n-am scapat nici eu fara a fi absorbita in vartejul stresului cotidian, care, pe langa satisfactii, aduce si pofta de mancare seara tarziu, iar ciocolata de la ora 22.00 nu mai dispare ca la 22 de ani, prin urmare, s-a depus, incet, mult si temeinic pe abdomen. Asa ca am ales calea usoara si am inceput sa caut cu atentie proceduri care promit sa dea burta jos ­čśë

Mi-a atras atentia criolipoliza, descrisa ca o metoda non-invaziv─â ce ├«nghea╚Ť─â celulele adipoase ├«n exces, pentru a fi apoi gradual eliminate de organism. La contactul cu temperaturile scazute, celulele grase se cristalizeaz─â, urmand ca in aproximativ dou─â luni sa nu mai fie viabile, ceea ce stimuleaz─â sistemul imunitar s─â trimit─â enzime care s─â le dezmembreze, astfel ├«nc├ót sa fie eliminate ├«n siguran╚Ť─â de c─âtre organism.
S-a constatat c─â temperaturile negative extreme afecteaz─â celulele adipoase ├«ntr-o manier─â care a dus, in ultimele decenii la perfec╚Ťionarea metodelor de remodelare a corpului.

La mine, zona cu probleme este, cum spuneam la inceput, abdomenul, asa ca terapeuta de la Forever20 a inceput procedura prin aplicarea unui gel rece, cu rol de protec╚Ťie a pielii, peste care a pus o folie, apoi a fixat dispozitivul ╚Öi a pornit aparatul. In acel moment pliul de gr─âsime ce urma a fi tratat a fost absorbit ├«n interiorul cuvei, unde a r─âmas, strans bine, p├ón─â la sf├ór╚Öitul tratamentului, adica 30 de minute. Intai am simtit o incalzire a zonei, dupa care, in cateva minute, o senza╚Ťie de frig intens (temperatura aplicata local a devenit 2 grade), de aceea, patura cu care am fost invelita cu grija din start, s-a dovedit a fi binevenita.

criolipoliza_spalivingblog (2) criolipoliza_spalivingblog (4) criolipoliza_spalivingblog (3) criolipoliza_spalivingblog (6) criolipoliza_spalivingblog (1)

In timpul celor 30 de minute am simtit si mici ├«n╚Ťep─âturi care s-au diminuat, disp─ârand aproape complet c├ónd zona a amor╚Ťit. La final, se ├«ndep─ârteaz─â dispozitivul ╚Öi portiunea respectiva, ramasa rece si inrosita, usor umflata, a fost ┬ámasat─â usor c├óteva minute, pentru a activa circula╚Ťia s├óngelui.

Scopul criolipolizei este de a elimina definitiv grasimea in exces, prin reducerea tesutului adipos cu 25% ÔÇô 30% dupa o singura sedinta, iar circumferential stratul de grasime poate fi redus cu circa 4 cm, primele rezultate fiind vizibile, atentie, la 4 saptamani dupa prima sedinta. De aceea, voi reveni cu un update peste cateva saptamani, dupa ce fac masuratorile de rigoare, apropos de eficienta.

Principiul de actiune al procedurii consta, de fapt, in alaturarea a trei terapii:
1. vacuumul care are rol de aspirare a pliului de grasime tratat printr-o presiune negativa;
2. laserul soft cu un efect de fragmentare a celulelor grase;
3. criolipoliza, care ingheata efectiv celulele grase

criolipoliza_spalivingblog (7)

Adresa Forever 20: Calea Floreasca numarul 19, Bucuresti

 

Photo credits: Forever 20

2 thoughts on “Criolipoliza, aliatul unui abdomen ferm

    1. Buna, Lavinia, si multumesc ca mi-ai atras atentia ­čÖé
      Asa este, n-am mai revenit cu update, rezultatul a fost mai degraba la nivel de tonus imbunatatit decat masurabil printr-o scadere in cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *