Timpul merge inapoi la Beautyferia

Am ajuns la Beautyferia saptamana trecuta, la finalul celei mai urbane zile cu putinta, plina de intalniri, rapoarte, call conferences si alergat dupa taxi in aglomeratia bucuresteana. Cu 15 minute intarziere, incalcand astfel protocolul Spa care scris sau spus, recomanda sa ajungem cu 15 minute inainte de inceperea terapiei, astfel incat sa avem timp sa ne schimbam si sa savuram un ceai relaxant, spre a intra treptat in acel dorit serenity mood

Ei bine, primul lucru pe care l-am vazut cand am ridicat privirea din ceaiul cu miere, a fost chiar timpul, infatisat ingenios de un artist plastic intr-un ceas-tablou imens in nuante de pamant, ale carui ore erau scrise pe pietre negre, asezate invers decat stim de mii de ani, astfel incat clipele se scurgeau inapoi.

Asta mi-a placut foarte mult si am pornit linistita spre terapia aleasa, simtind armonia spatiului in care ma aflam, definita frumos prin accente smart de decor, alese inspirat pentru a personaliza puternic cabinetele de wellness si masaj, unde imaginile colorate cu albine, bambus si camerele cu nume de flori sugereaza ideea de comuniune cu natura.

beautyferia (7) beautyferia (8) beautyferia (2) beautyferia (12) beautyferia (10) beautyferia (11) beautyferia (14) beautyferia (6)

Urmatoarele 90 de minute le-am dedicat Ritualului de Masaj Ocean Energy Lava Shells, cu scoici culese de pe tarmurile filipineze, apoi slefuite manual si imbinate, rezultand un instrument perfect de masaj. Inainte de inceperea masajului propriu-zis, printr-un orificiu special creat pe una din cochilii se introduce o combinatie speciala de minerale si putina apa ce provine din Oceanul Pacific. Acest mix genereaza o reactie de supraincalzire ce dureaza o ora, scoicile fiind astfel primele instrumente de masaj cu sistem propriu si intern de incalzire 100% ecologic.

Ritualul a inceput printr-un binevenit masaj de exfoliere cu scrub de cofeina si samburi de piersica, urmat de spalarea la dus, dupa care au intrat in actiune scoicile calde, integrate de Ioana in masaj prin combinarea tehnicilor de drenaj limfatic si masaj suedez, totul pe o baza de ulei de cocos, extrem de hidratant si hranitor pentru piele (se folosesc marcile Naturys – brand organic din Romania cu certificare Bio – si Thalgo).

Masajul cu scoici calde are efecte de calmare si relaxare profunda, atat fizica, mentala, cat si spirituala, fiind vizate in special punctele de presopunctura de-a lungul corpului si zonele cu contracturi musculare. Bref, senzatiile si efectele sunt multiple, printre care le-am descoperit cu placere pe cel anticelulitic si de tonifiere a pielii, asa ca vi-l recomand!

beautyferia (15) beautyferia (3) beautyferia (5) beautyferia (13)

Sau puteti alege din lista de terapii de relaxare conceptul  All Inclusive SPA, o  zi intreaga la Spa, o escapada din stresul cotidian la Beautyferia, unde oaspetii sunt relaxati din cap pana in varful sufletului, completand totul cu un rasfat culinar raw-vegan.

beautyferia (4) beautyferia (1) beautyferia (9)

Adresa Beautyferia: Str. Virgil Madgearu 25-27, Cladirea Persepolis, Bucuresti

 

Photo credits: Beautyferia, arhiva personala Ruxandra Chiurtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *