Timeless face, strong hair, unforgettable scent

Gama Magnificence de la Lierac lupta impotriva aparitiei ridurilor, pentru a reda fermitatea si luminozitatea tenului si are la baza un complex exclusiv de trei ingrediente active cu puternice proprietati anti-aging – flori de rodie, arbore de matase si peptide lipozomale, reunite sub numele D-Glyox.
Astfel, oxidarea celulara este tinuta sub control, iar gratie acestei inovatii revolutionare Lierac pro-fermitate, avem un aliat de nadejde si timpul trece fara urme pe chipul nostru senin.

Linia Magnificence e disponibila in exclusivitate in Farmaciile Help Net selectionate.

beauty october (1) beauty october (7) beauty october (2)

Expertul tratamentelor pentru ingrijirea parului, Phyto Laboratoires a dezvoltat Phytosquam, o noua linie impotriva matretii, ce combina eficienta cu efectul de infrumusetare a parului. Tratamentul intensiv, cu efect direct asupra matretii severe si cele doua sampoane complementare, ideale pentru par cu tendinta de ingrasare sau uscat, contin un complex inovator de ingrediente active purificatoare si calmante, care elimina matreata in timp record si calmeaza imediat mancarimea.  Formula Phytosquam e bazata pe piper negru si lemn de Guyane, care actioneaza sinergic cu extractul de Sophora Japonica ce repara si intareaste bariera cutanata, astfel ca scalpul este protejat, iar parul ramane matasos si stralucitor.

Programul Phytosquam e disponibil in Farmaciile Help Net selectionate.

beauty october (8) beauty october (6)

L’Artisan Parfumeur, una dintre cele mai apreciate case de parfumuri de lux din lume s-a lansat recent la Beautik Haute Parfumerie,  aducand cu sine aromele unei calatorii avangardiste si originale in timp. Colaborarea cu parfumierii de renume Bertrand Duchaufour, Anne Flipo, Olivia Giacobetti, dar si cu tinere talente precum Karine Vinchon, a transformat unicitatea aromelor in calitate, maiestrie si autenticitate. Ingredientele rafinate si spiritul inovator creeaza compozitii avangardiste, adevarate emotii olfactive.

Haute Voltige, lansat in 2014, este un EDP expansiv, cu o personalitate extrovertita, ce simbolizeaza bucuria, in care notele de bujor se unesc cu cele fructate de rodie, pe o baza lemnoasa, de muschi de stejar.

beauty october (3)

Amour Nocturne e acea sensibilitate infinita ce devine extaz, un moment de intimitate sublima. Notele de cedru sunt invaluite de aromele calde de lapte si caramel, iar explozia de praf de pusca si orhidee devin o dovada de iubire irezistibila in timp si spatiu.

beauty october (4)

Nuit de Tubereuse este un parfum luminos care aminteste de noptile parisiere clasice. Narcotic si neasteptat, romantic si compulsiv, Nuit de Tubereuse e un parfum feminin floral lemnos ce evidentiaza toate fatetele acestei flori, pe o baza de lemn de cedru, santal si cuisoare.

beauty october (9)

Caligna e un parfum luminos unisex, asemanator unui blazer: chic sau casual. Aromele naturale si insorite evoca splendoarea olfactiva a regiunii Provence, care e personalizata si se dezvaluie diferit pe fiecare tip de piele, incepand cu note superioare de salvie, acorduri de smochin, lamaie si bergamota.

beauty october (10)

 

Photo credits: Lierac, Phyto, L’Artisan Parfumeur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *