The beach body: work in progress

Printre ploi torentiale si temperaturi ametitoare, printre proiecte, evenimente si planuri, am ajuns, nu stiu cum, dar parca prea repede, la jumatatea verii.

De fapt, asta se straduiesc sa-mi spuna si leandrii de pe terasa, la fiecare inceput de zi, cand imi dau buna dimineata in felul lor, din ce in ce mai infloriti si trimitandu-mi note de parfum discret. Dar, despre ei vom vorbi altadata, acum revin la jumatatea verii si eterna preocupare: the beach body. De data asta, cu vreo 4 kg in plus, adunate din stress, cine tarzii si zero sport, yeah, you’ve got me!

Prin urmare, m-am decis sa fortez pe ultima suta de metri, asa ca am ajuns la Orhideea Sport, care m-a intampinat cu o noua sala de fitness, mai mare si mult mai luminoasa, deschisa la jumatatea lunii iunie. Am inceput prin a incerca mai multe clase, de la rebound, fit ball, TRX, la Pilates si cycling. Dupa o sedinta din fiecare, am zis ca cele mai convingatoare si eficiente ar fi orele de Pilates si cycling, iar Cristina Munteanu (Pilates trainer) si Costel Cosloc (cycling trainer) au devenit repede preferatii mei, prin dedicarea, empatia, umorul si bunavointa mobilizatoare catre cei mai putin sportivi, asa, ca mine, adica 🙂

Bref, doua kilograme m-au parasit in doua saptamani, probabil enervate de plansele de la Pilates si seriile de ridicat in 8 timpi la cycling, si fara vreo dieta anume, dar fara masa de seara. Muschii incep sa se adune frumos, merg mai dreapta, umerii sunt mai usori si da, the beach body incepe sa capete contur.

spaliving blog_the beach body (2) spaliving blog_the beach body (1) spaliving blog_the beach body (7) spaliving blog_the beach body (3) spaliving blog_the beach body (4)

Si, daca tot vorbim despre miscare, mi-ar placea sa fac Pilates in iarba mai des, asa cum s-a intamplat intr-o vineri seara, intr-o curte de la Muzeul Satului, cand, in cadrul targului Namaste, trainerul Cosmina Grigore ne-a invatat sa respiram ascultand fosnetul frunzelor in timp ce ne relaxam pe pernele si covorasele multicolore din gama de accesorii wellness Ayurvida.
Iata-le pe preferatele mele:

spaliving blog_the beach body (5) spaliving blog_the beach body (2) spaliving blog_the beach body (3) spaliving blog_the beach body (1) spaliving blog_the beach body (8)

 

Photo credits: Orhideea Sport, Prisum Intl Trading, Galeriu&Partners PR, arhiva personala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *