Meeting Body Sculptor at Yucca Wellness Center

De fiecare data cand ajung sa testez un aparat de remodelare corporala am un sentiment real de vinovatie, dublat de ironia vocii interioare, care-mi sopteste viclean in ureche: “Mda, sigur, aparatul asta minune va rezolva intr-o clipita neglijenta ta din ultima vreme, yeahhh, bravo, Ruxandra …” Si, sunt sigura ca daca terapeutul care-mi explica in detaliu principiul de actiune al device-ului respectiv s-ar uita cu atentie la mine in acele momente, ar sesiza, sub tacerea respectuoasa, urma unui zambet neincrezator. This is the naked truth and sometimes I am Toma Necredinciosul 🙂

In aceste conditii, e lesne de inteles ca, la primirea invitatiei celor de la Yucca Wellness  Center, newest entry in town, de a testa doua tehnici, una corporala si alta faciala, ambele bazate pe aparatura de ultima generatie, m-am trezit in fata unei duble provocari.

 Am inceput cu tratamentul Dermo Health combinat cu cavitatie, ambele parte din arsenalul Body Sculptor, ce debuteaza printr-o sedinta de diagnosticare de Bio Impedanta Electrica, care, dupa un minut si doi electrozi aplicati pe corp, spune raportul între masa grasă, masa musculară şi cantitatea de lichide din organism, care este aportul caloric necesar corpului tău, în funcţie de obiectivul propus (îngrăşare, slăbire, construire masă musculară) si totodata, cât de hidratat este corpul, astfel încât vei şti dacă problemele vin de la retenţia de apă.  La mine, cele 4 kilograme in plus  s-au dovedit a fi suma intre masa lipidica si retentia de apa.

Urmeaza testul CellMeter, care a stabilit prin folosirea unor filme termice ca am celulita de gradul doi, edemica (celulita merge pana la gradul cinci, cu forma agravata de macro-noduli).

yucca spa (5)

Revenind la Dermo Health, aceasta tehnica de aspiraţie, precum şi acţiunea rolelor fixe, activeaza microcirculatia, elimina retentia de apa si dreneaza limfa. Cavitația 2.7, numita si liposuctie virtuala, reprezintă un mix de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţă joasă, care distrug adipocitele, fără a afecta ţesuturile adiacente. Cele 3 miscari de baza facute de terapeutele Roxana si Simina pe parcursul celor 2 sedinte de Sculptor testate de mine, au fost: drenajul limfatic, butterfly (redistribuirea adipocitelor) si chipping (stimularea circulatiei).

Pentru rezultate vizibile trebuie facute minim 5 sedinte, insa am avut o dovada ca sistemul functioneaza dupa doar doua sedinte, deoarece, netinand cont ca fiecare sedinta echivaleaza, pentru ficat si rinichi, cu multe grasimi de procesat (colesterolul si trigliceridele eliberate se descarca in ficat si rinichi), dupa un mic dejun copios luat in ziua urmatoare ultimei terapii, mi-am petrecut apoi restul zilei cu ceai de sunatoare si lamaie, luptand cu o senzatie puternica de greata.

yucca spa (4) yucca spa (8) yucca spa (9) yucca spa (12)

In privinta esteticii faciale, am ales tratamentul Micropen, pentru eliminarea ridurilor fine. Este o procedura minim invaziva de rejuvenare care foloseste un sistem automat de „stampilare” cu ajutorul unor ace foarte fine, acestea creand niste leziuni minime perfect controlate la nivelul pielii.
Fiecare intepatura declanseaza in organism o reactie naturala de a produce colagen si elastina in cantitati mult mai mari. De aici rezulta efectele benefice in atenuarea ridurilor fine, un tonus sporit al pielii, estomparea cicatricilor de orice fel, a vergeturilor, un plus de luminozitate, atenuarea petelor pigmentare.

Dupa demachierea minutioasa, terapeuta Alexandra mi-a pus pe fata continutul unei fiole de acid hyaluronic concentrat, apoi a inceput seria de intepaturi cu acele multe si fine ale Micropenului, insistand pe zonele cu riduri conturate, ceea ce genereaza o roseata a zonelor respective ce persista 24 de ore.

M-am bucurat sa observ, la sfasitul sedintei, o luminozitate crescuta a tenului si rezultate vizibile in atenuarea ridurilor-problema, in special a celui din mijlocul fruntii, cel tipic de “incruntare” la laptop.

yucca spa (2) yucca spa (6) yucca spa (7)

Cooler-ul cu lumina albastra folosit dupa tratamentul cu Micropen pentru calmarea tenului inrosit

Cooler-ul cu lumina albastra folosit dupa tratamentul cu Micropen pentru calmarea tenului inrosit

yucca spa (11)

Bref, cred ca merita sa incercati experienta unor terapii la Yucca Wellness Center, gasiti aici niste solutii viabile pentru body sculpting, anti-aging sau pur si simplu relaxare.

yucca spa (1) yucca spa (10)

Adresa Yucca Wellness Center: Strada Lt. Av. Marcel Andreescu nr.15, Bucuresti

 

Photo credits: Yucca Wellness Center, arhiva personala Ruxandra Chiurtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *