Beauty news in March

Bonilash®, secretul genelor lungi, ajuta genele naturale sa fie mai lungi si mai dese, cu 25% mai lungi si mai definite dupa doar 12 saptamani de utilizare in mod regulat. Unicitatea serului pentru gene Bonilash® consta in substanta activa bimatoprost, un stimulent eficient pentru cresterea numarului de gene, ce permite alungirea acestora, intarindu-le si impiedicand pierderea lor. Tratamentul e testat oftalmologic si dermatologic, sustinand sanatatea si vitalitatea genelor.  Se aplica seara, dupa demachiere, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapele inchise. Usor de folosit, cu o textura placuta si fina, acesta se distribuie facil pe piele si are o absorbtie rapida.

beauty news March (1)

Betty Boop and her absolutely lovely eyelashes

elmiplant lansează gama Hyaluronic 3D, dezvăluind trei noi produse ce au la bază sinergia dintre puterea naturii şi ştiinţă, care s-au întâlnit pentru a dezvolta formula inovatoare cu triplu sistem de acid hialuronic. Crema de zi, crema de noapte şi crema pentru ochi elmiplant Hyaluronic 3D hidratează intens, în timp ce combat eficient semnele de îmbătrânire a tenului, iluminandu-l. Textura fină este rapid absorbită în piele, crema constituind un tratament eficient, dar şi o excelentă bază pentru machiaj.

beauty news March (6)

Tesori d’Oriente transformă ingredientele preţioase orientale în ritualuri de îngrijire şi momente de răsfăţ. Infuzate cu parfumuri condimentate, cremele de corp onctuoase se absorb rapid în piele oferind adevarate sunt incursiuni în universurile Estului. Fiecare dintre cele cinci creme trasează pe piele povestea ingredientelor cu particule aromate, specifice unei regiuni de poveste: Floare de Lotus, Aegyptus (aroma de crin albastru de Nil), Mirra (aroma de smirna), Mosc Alb, Hammam (ulei de argan, iasomie, flori de portocal).

După aplicare, pielea devine catifelată, îşi recapătă senzaţia de confort şi este învăluită într-o aură caldă de parfum, iar atingerile se confundă cu senzaţia de mătase datorită hidratării intense şi de durată, totul pentru o stare de bine.

beauty news March (7)

Jean Patou 1000 Eau de Parfum, inconfundabil, un buchet floral cu o atingere lemnoasa calda. Crearea parfumului a durat 10 ani, celebrul parfumier trecand printr-o mie de incercari pentru a obtine aceasta formula perfecta. Lansat in 1972, parfumul opulent si sarmant lasa o impresie remarcabila, asemeni unei simfonii de esente pretioase distilate din cele mai rafinate flori. Se deschide cu note subtile de caisa si o armonie indrazneata de osmanthus chinezesc iar corpul parfumului prinde viata prin asocierea notelor de radacina de iris si violeta.

Cat despre notele de fond, acestea sunt formate aproape exclusiv din preferatele mele: lemn de santal, ambra, patchouli, mosc, vetiver 😉

beauty news March (4) beauty news March (2) beauty news March (5)

 

Photo credits: Bonilash, Elmplant, Tesori D’Oriente, Jean Patou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *