Skincare and the city

I dream to make women not only more beautiful, but also happier” – Christian Dior

O idee perfect dezvoltata in gama de skincare si beauty Christian Dior propusa de brand pentru august, luna concediilor, a zilelor mai putin incarcate in office si a iesirilor mai dese in oras, cu prietenii, luna in care ne mai aducem aminte de noi insine si simtim nevoia sa ne rasfatam.

One Essential City Defense este un produs spectaculos de skincare, conceput ca un scut de protectie impotriva toxinelor si a poluarii, care ofera protectie UV (SPF 50), cu efect de mentinere a stralucirii naturale a pielii si a prospetimii. Se aplica peste crema obisnuita de ingrijire zilnica.

dior august (5) dior august (14)

Noul Diorshow Mascara reproduce volumul ajustabil profesional al look-urilor superbe de fashion backstage. Textura cremoasa e protejata de uscare datorita unui sistem inovator de “blocare a aerului”.

dior august (1) Dior-show-beauty-Ondria-Hardin-ad-fall-2015-2

5 couleurs designer e cunoscuta drept paleta tutelara a make-up artistului, fiind o combinatie de texturi si culori diferite ce permit crearea unui machiaj Dior de catwalk in 5 pasi simpli.

dior august (15) dior august (3)

Linia Dior Addict mizeaza pe un esente intense, persistente, atat pentru parfumuri, cat si pentru linia de ingrijire corporala, folosind ingredientul-cheie al fiecarei game: iasomia, respectiv irisul, pentru a oferi un efect de durata al parfumurilor.
Gama baie Dior Addict este senzoriala si atragatoare, un adevarat ritual ce rasfata simturile si e compusa din lapte de corp proaspat si delicat cu extract calmant de iasomie, spray de corp satinat cu formula laptoasa pentru hidratarea pielii si deodorant parfumat.

dior august (13) dior august (4) dior august (6)
Linia de corp Dior Homme combina notele reconfortante cu cele senzuale de iris si prospetimea citricelor din DH Cologne. Este compusa din gel de dus, balsam after-shave, deodorant spray si deodorant roll-on.

dior august (7) dior august (16) dior august (12)

Maison Dior: 30 Avenue Montaigne, Paris

Maison Dior: 30 Avenue Montaigne, Paris

 

Photo credits: Christian Dior, Angel’s Paradise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *