Remodelare si relaxare la Keiko Slim Spa

Keiko Slim Spa este locul unde terapiile clasice de wellness si masaj se imbina in mod inspirat cu remodelarea corporala ce utilizeaza metode si aparate profesioniste, totul in slujba infrumusetarii, avand in acelasi timp grija de trup si de suflet.
Din cele 4 centre Keiko aflate in Bucuresti, am ales Keiko Nord, deschis recent, care te intampina cu un ambient colorat, cozy si feminin, astfel incat relaxarea incepe din momentul in care pasesti in interiorul luminos.

keiko slim spa (6) keiko slim spa (10) keiko slim spa (11)

Am inceput cu o procedura anticelulitica: impachetarea cu alge la capsula SlimActive, ce presupune mai intai o exfoliere cu sare marina, apoi impachetarea propriu-zisa cu un gel pe baza de alge, urmata de 40 de minute la capsula.
Datorita combinatiei dintre sarurile marine si alge, gelul realizeaza o detoxifiere dubla, prin indepartarea celulelor moarte in exterior si detoxifierea organismului in interior. Grasimile dizolvate sunt transportate prin fluxul sangvin, fiind apoi eliminate, astfel incat impachetarea cu alge are efect de slabire, de curatare si detoxifiere.

SlimActive este o capsula Spa de slabire cu infrarosii – ideala pentru remodelarea corporala, deoarece  gratie actiunii razelor infrarosii, se ard aproximativ 750 calorii in doar 30 de minute la capsula. Caldura patrunzatoare e cea care activeaza procesul de lipoliza si produce slabirea; temperatura se alege personalizat, de exemplu, mie, avand fragilitate vasculara, terapeutul mi-a recomandat o temperatura maxima de 50 de grade.  Concomitent, se adauga terapia somatica prin vibromasaj ce imbunatateste circulatia sanguina si limfatica, dar si cromoterapia – capsula foloseste un sistem complex de culori si energia lor in scopuri terapeutice (rosu energizant, albastru relaxant, verde revigorant).

keiko slim spa 15
keiko slim spa (1) keiko slim spa (7) keiko slim spa (2)

DetoxSpa mi s-a parut o terapie de detoxifiere placuta, intensiva si chiar interactiva, deoarece in doar 30 de minute rezultatele sunt vizibile. Se realizeaza prin electroliza, cu ajutorul unui aparat cu electrozi ce contine o solutie de apa calda cu sare, in care se introduc talpile si apoi tot ce ai de facut, este sa astepti, savurand un ceai verde sau citind revista preferata.

Picioarele noastre, da, ele, care ne suporta greutatea corpului zi de zi, o viata intreaga, detin secretul: la nivelul talpilor picioarelor se incheie drumul canalelor de comunicare ale organelor interne. DetoxSpa urmareste aceste canalele si le accelereaza activitatea prin electroliza, astfel ca fluxul de ioni generat rezoneaza cu organele corpului si atrage particulele de toxine, metale grele si impuritati, pana la nivelul talpilor pentru a le elimina prin cei peste 2.000 de pori ai pielii.

Detoxifierea organismului e intensiva si rezultatele sunt vizibile, deoarece apa isi schimba culoarea spre galben, verde, maro si chiar negru din primele minute, relevand gradul de toxicitate din organism. Verde/galben e dovada detoxifierii rinichilor si tractului urinar in timp ce culorile maro si negru identifica detoxifierea ficatului si vezicii biliare. Fulgii de culoare neagra sunt metalele grele-nocive eliminate, iar rosu indica toxine purtate in circuitul sangvin. Portocaliul arata ca si toxinele depozitate in articulatii sunt eliminate din corp.
Detoxifierea este solutia ideala pentru un corp sanatos, caci inlatura semnele de oboseala, te simti revigorat, re-energizat, dormi mai bine si te poti concentra pe aspectele cu adevarat importante ale vietii.

keiko slim spa (5)

Rejuvenarea faciala cu IPL este cea mai noua si revolutionara terapie faciala cu rezultate spectaculoase si rapide datorita E-light, o tehnologie ce combina cu succes IPL (Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa bipolara.
Tratamentul se realizeaza cu ajutorul luminii ce incalzeste fibrele de colagen, ceea ce stimuleaza organismul sa produca altele noi. In acelasi timp creste fluxul de sange si se stimuleaza regenerarea celulara, iar efectul este eliminarea ridurilor, un ten vizibil mai luminos si o mai buna sustinere a vaselor de sange din piele, impiedicand spargerea sau dilatarea acestora.

Programul de rejuvenare faciala se poate aplica pe fata, gat, decolteu sau maini, iar dupa aproximativ 4-6 sedinte, se poate obtine o rejuvenare de 2 pana la 5 ani. Procedura se reia dupa 2-3 saptamani, iar daca tenul este sensibil si mai deschis la culoare, la 3 saptamani.

keiko slim spa (12) keiko slim spa (4) keiko slim spa (3)

Adresa Keiko Nord: Bd. Barbu Vacarescu numarul 313- 315, etaj 2, Bucuresti

 

Photo credits: Keiko Slim Spa, skinlight.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *