Summer beauty moods and senses

Colectia MAC Moody Blooms duce cu gandul la florile exotice înflorite peste noapte, impregnate cu nelinistea intunericului profund dar create de natura in culori absolut seducatoare si irezistibile. Nuantele senzuale acopera ochii in tonuri metalizate de pământ iar buzele sunt pline de promisiuni si tenteaza prin culorile de fructe de padure întunecate ale Sheen Supreme Lipstick.
Bronze Powder Blush oferă un val de adrenalină si stralucire înainte ca aceste frumuseti sa dispara misterios si ademenitor în noapte.

beauty summer moods & senses (9) beauty summer moods & senses (10) beauty summer moods & senses (8) beauty summer moods & senses (1) beauty summer moods & senses (4) beauty summer moods & senses (5)

La doar 23 de ani, fashion designerul brazilian Pedro Lourenço a devenit cel mai tanar partener MAC, alaturi de care a creat o colectie editie limitata incantatoare ce-i poarta numele. Paleta Nude oferă ochilor un finish metalic subtil, în timp ce obrajii capătă un aspect îmbujorat atrăgator cu Powder Blush (Duo). Cream Colour Base este o bază iluminatoare ce poate fi folosită pe pleoape, obraji şi buze si creează un look glow & trendy pentru acest sezon.  Din colecţie nu puteau să lipsească lacurile de unghii, rujurile si gloss-urile ce completeaza paleta de nuanţe îndrăzneţe combinate cu nuduri soft, toate într-un ambalaj-ediţie limitată.

beauty summer moods & senses (11) beauty summer moods & senses (2) beauty summer moods & senses (3)

Inspirata din natură, gama Senses Touch Shower Gel de la Elmiplant concentrează bogăţia acesteia pentru a oferi pielii îngrijirea delicată şi hidratarea eficientă prin formulele fără parabeni, parafine sau coloranţi, iar ingredientele sale exotice cuceresc prin experienţa senzorială.

Passion Mood este îmbogăţit cu extract de floarea pasiunii şi ulei esenţial de ylang ylang, ca o călătorie senzuală, menită să răsfeţe simţurile cu ajutorul ingredientelor naturale exotice.
Freshen Up cu extract de mango şi acai berry trezeşte simţurile datorită mixului revigorant, în timp ce îngrijeşte pielea, lăsând-o radianta si sanatoasa, iar Calming Spa detensionează trupul şi oferă o experienţă relaxantă prin extractul de frangipani şi uleiul de argan ce catifelează şi protejează pielea.
Pentru ca relaxarea sa fie completa si simturile rasfatate, gelurile Senses Touch pot fi insotite de lumina blanda a lumanarilor Moon, frumoasa idee a Danei Rogoz, care in timp ce ard dezvaluie o sticluta in care se afla cate un mesaj cu personalitate. Enjoy!

beauty summer moods & senses (14) KXPT elmiplant shower gel 21x28 final beauty summer moods & senses (7)

Photo credits: MAC, theshadesofu.com, maikelsmind.nl, @MAC_Beno_L, Elmiplant, Dana Rogoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *