Secretul starii de bine la Eden Spa

Situat intr-o vila eleganta in cartierul Primaverii din Bucuresti, intr-o zona linistita si plina de vegetatie, Eden Spa inseamna mai mult decat relaxare si rasfat, conceptul sau fiind foarte complex, cu zone de terapii si ritualuri, sauna uscata, zona de relaxare, un studio yoga si pilates, o mica gradina de vara si o echipa de terapeuti specializati in terapii complementare, medicina alternativa si mind & body detox.
Dupa ce i-ati trecut pragul si ati intrat in zona de relaxare unde va asteapta un ceai aromat de plante, veti simti cum linistea devine atotstapanitoare, trecand parca dincolo de peretii de un alb imaculat catre suflet si calmand incet-incet tumultul gandurilor si al grijilor cotidiene.

eden spa bucuresti (4) eden spa bucuresti (5) eden spa bucuresti (7) eden spa bucuresti (11)

Iar daca alegeti Orange Herbs Reviving Massage, asa cum am ales eu, langa ceai va asteapta si o portocala delicioasa, pentru a face introducerea tuturor simturilor catre aceasta terapie-signature proprie Eden. Orange Herbs Reviving Massage este marca Eden Spa, ajuta la vindecarea contracturilor musculare si hraneste pielea uscata a corpului, si e bazata pe o reteta holistica ce incorporeaza portocale proaspete, plante anti-inflamatoare si tehnici de masaj speciale pentru recuperarea corpului, mintii si sufletului. Terapia cu saculeti de panza are origini indiene, cu ierburi vindecatoare si uleiuri calde, iar portocala adaugata peste ele e inovatia Eden, venind ca un exfoliant natural. Galbenele, lavanda si albastrele din saculet sunt relaxante si au rol antiinflamator pentru piele si totodata calmant iar aromele amestecate ale plantelor, uleiurilor si portocalei sunt extrem de placute. Efectul final al acestei terapii este o piele luminoasa, catifelata, hranita, curatata de impuritati si mai ales tonifiata.

eden spa bucuresti (1) eden spa bucuresti (2) eden spa bucuresti (10)

Lymphatic Detox Massage e un complex de tehnici manuale ce faciliteaza eliminarea lichidelor in exces si a toxinelor. Este o forma de stimulare a circulatiei limfatice iar efectul acestui masaj se resimte in intregul organism: atenueaza durerile cronice si acute, inlesneste pierderea in greutate, elimina edemele de cauza limfatica si circulatorie, constipatia si problemele intestinale, mareste puterea de concentrare. Presupune miscari foarte line de presopunctura ce incep din zona supraclaviculara si continua pe tot corpul, punctand in jurul ganglionilor limfatici. Rezultatul este vizibil in primul rand pe piele, chiar incepand din a doua zi arata mai neteda si mult mai luminoasa. Cum  majoritatea dintre noi suntem destul de statici, lucrand la birou, chiar daca mergem la sala sau facem jogging, un masaj de drenaj limfatic e binevenit, ajutand la eliminarea toxinelor acumulate in corp.

eden spa bucuresti (6) eden spa bucuresti (9) eden spa bucuresti (3)

Tratamentul facial cu vitamina C e unul din cele mai cautate, in toate anotimpurile, iar vara e foarte  bun datorita procedurilor implicate ce asigura si o protectie de raze UV. Acest tratament e bazat pe puterea antioxidanta si regeneranta a vitaminei C stabilizate si pe efectul remineralizant al algelor marine, contribuind la cresterea sintezei de colagen, elastina si a hidratarii. Iar masca de final plastifianta are un efect de lifting si intinerire, este absolut miraculoasa, deoarece dupa inlaturarea sa tenul devine luminos si mai ferm.

eden spa bucuresti (12) eden spa bucuresti (13)

O componenta noua la Eden Spa este cea de Urban Detox, derulata prin  evenimente de 2-3 ore la care oaspetii au ocazia sa „guste” la propriu din componentele programului (mancare sanatoasa, miniterapii) si prin programul de Health Coaching de care se ocupa personal Liliana Paraipan, creatoarea Eden Spa.

eden spa bucuresti (8)

Cred ca secretul Eden, primul Spa din Romania, e vizibil de la prima vizita prin profesionalismul cu care esti tratat, si mai ales prin rezultatul acestei experiente: relaxarea fizica si psihica si o stare de bine de durata, acea senzatie reala ca te afli intr-un colt de paradis in care te regasesti. Love yourself!

Adresa Eden Spa: Strada Pictor Ion Negulici, numarul 4, Bucuresti

 

Photo credts: Eden Spa, arhiva personala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *