Royal Mansour Spa Marrakech

Palatul Royal Mansour din Marrakech apartine Majestatii Sale Regele Mohammed VI, a fost construit pentru o printesa si este un spatiu de o eleganta irezistibil de ireala si diafana ce reuneste mai multe riad-uri, apartamente, un centru Spa, restaurante, gradini si piscine intr-un fabulous escape de lux, departe de lumea dezlantuita.

royal mansour spa marrakech (1) royal mansour spa marrakech (2) royal mansour spa marrakech (5) royal mansour spa marrakech (7) royal mansour spa marrakech (8) royal mansour spa marrakech (9) royal mansour spa marrakech (11)

Royal Mansour Spa are o arhitectura mai fina decat cea mai delicata dantela Chantilly, e ca un paradis alb luminat de razele soarelui ce patrund prin atrium-urile de sticla, este chiar esenta a tot ceea ce poate inseamna Spa si wellness, e o experienta miraculoasa. A fost creat ca un lacas de placere pura, eleganta, bun gust, cu generozitate si un design in care se imbina intr-o armonie subtila traditia marocana cu modernitatea.

royal mansour spa marrakech (14) royal mansour spa marrakech (18) royal mansour spa marrakech (19) royal mansour spa marrakech (20) royal mansour spa marrakech (21) royal mansour spa marrakech (23)

Cuprinde o suita hammam ca o opera de arta, piscina de hidroterapie si balneoterapie, alte piscine de relaxare, un magazin cu produse beauty & Spa, zone de relaxare individuala si multe cabinete de masaj, reflexoterapie, impachetari cu alge marine sau aromaterapie, in care predominanta este esenta de lavanda.

royal mansour spa marrakech (15) royal mansour spa marrakech (16) royal mansour spa marrakech (17) royal mansour spa marrakech (3) royal mansour spa marrakech (6) royal mansour spa marrakech (25)

Ritualurile de frumusete faciala folosesc brand-uri de lux, precum Chanel, Maroc Maroc, Sisley, Dr. Hauschka si completeaza la propriu acea stare de seninatate si luminozitate resimtita atunci cand se intra in lumea magica din Royal Mansour Marrakech. Un templu inchinat starii de bine, in care se regasesc puritatea, linistea si eleganta suprema.

royal mansour spa marrakech (22) royal mansour spa marrakech (24) royal mansour spa marrakech (10) royal mansour spa marrakech (12) royal mansour spa marrakech (4) royal mansour spa marrakech (13)

Photo credits: Royal Mansour Marakech

One thought on “Royal Mansour Spa Marrakech

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *