Beauty spots cu cirese de iunie

NIOXIN lansează noul DiaBoost™ cu HTX™ (Hair Thickening Xtrafusion), un tratament  leave-in cu aplicare zilnica, care a fost creat și testat științific pentru a mări diametrul fiecărui fir de păr în parte, oferind un aspect mult mai bogat, mai frumos.  DiaBoost™ este primul produs care conține această tehnologie inovativă, dând rezultate după o singură aplicare, datorita unui complex inovator ce combină cafeina, panthenolul și niacinamida. Cafeina îmbunătățește hidratarea scalpului, ceea ce înseamnă un stratum corneum (stratul exterior al scalpului) mai sănătos. Panthenolul pătrunde în cortexul părului dându-i mai multă rezistență și hidratare. Niacinamida îmbunătățeste bariera protectoare a pielii capului, dar și textura și tonusul. Pret: 143 lei.beauty spots june cirese (6)

Produsele din noua colectie Repechage Biolight au dovedit clinic ca diminueaza rapid aspectul de culoare neuniforma a pielii, reducand hiperpigmentarea cauzata de soare, cicatrici acneice si modificari hormonale. In acelasi timp, se refac celulele si se reduce inflamatia, dezvaluind un ten mai tanar si mai luminos.Picture 5901

Apa hidratanta pentru corp Yves Rocher (46 lei) contine pudra de Aloe Vera, ale cărei culturi biologice sunt localizate în regiunea Tamaulipas, din zona de est a Mexicului, filieră 100% certificată Bio.
Pentru gelul de duş gomant (23 lei), Yves Rocher a asociat extractul de zmeură cu seminţele de kiwi şi pudra din sâmburi de caisă, cu proprietăţi exfoliante. Ideală pentru utilizarea zilnică, această textură irezistibilă, cu seminţe din fructe 100% naturale, netezeşte pielea cu delicateţe, oferindu-i catifelare.beauty spots june cirese (2) beauty spots june cirese (4)

Francis Kurkdjian a creat pentru Yves Rocher o editie limitata Eau de Toilette si gel de dus, exclusiv pentru aceasta vara:
«Cele mai frumoase materii prime cu note citrice din Sud m-au inspirat pentru a evoca spiritul verii pe malul Mării Mediterane. Mandarina de Sicilia, Bergamota de Calabre, fructele mângâiate de razele soarelui mi-au permis crearea unei arome explozive, strălucitoare, care să se alăture acordurilor florilor de citrice, revigorante şi luminoase. Pentru a crea un buchet floral, solar, de o eleganţă aparte, acordurile lemnoase oferă delicateţe şi senzualitate incomparabile.» beauty spots june cirese (5)

Photo credits: Nioxin, Repechage, Yves Rocher

One thought on “Beauty spots cu cirese de iunie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *