Lux exotic la Rumours Waterfall Spa

Rumours Luxury Villas and Spa inseamna un complex de vile luxoase de 5 stele, aflate in insula Rarotonga (Cook Islands) din Pacificul de Sud, create parca pentru a ilustra pe deplin notiunea calatorie si relaxare de maxim rafinament intr-un peisaj exotic. Situate pe Muri Beach, majoritatea acestor vile au vederi magnifice catre lagune, gradini luxuriante private cu mini-cascade si punti ce duc direct pe plaja alba de corali, scaldata in splendoarea rasaritului de soare sau luminata de oglindirile lunii in ocean.

rumours waterfall spa (4) rumours waterfall spa (1) rumours waterfall spa (24) rumours waterfall spa (2) rumours waterfall spa (3) rumours waterfall spa (21)rumours waterfall spa (26)

Rumours Waterfall Spa, desemnata de World Travel Awards Group drept castigatoarea titlului “Best Resort Spa in the Cook Islands” in 2013 are unii dintre cei mai buni specialisti in arta de a oferi clientilor terapii de relaxare si rejuvenare in timpul sejurului lor tropical din Rarotonga.
Tratamentele de care se beneficiaza la Waterfall Spa sunt dusurile Vichy, body scrubs cu ghimbir, vanilie, migdale, iasomie sau scortisoara, body masks cu minerale de la Marea Moarta, sare sau zahar, precum si masaje: warm stone, aromatherapy, deep tissue massage – ce elimina tensiunile, durerile si spasmele musculare si costa 80 $ sedinta de 30 minute – sau clasicele masaje de relaxare facute aici in stil polinezian.

rumours waterfall spa (8) rumours waterfall spa (9)

Dusul Vichy este facut cu 7 jeturi de apa ajustabile atat ca volum, cat si pozitionare sau temperatura a apei si imprastie in jur de 50 de litri pe minut, ceea ce creeaza de obicei o foarte placuta senzatie de plutire. Efectul e de stimulare a circulatiei, hidratare si relaxare musculara, concomitent cu o detoxifiere. Pentru eficienta maxima, se recomanda o exfoliere si impachetare inainte, astfel incat pe durata dusului Vichy produsele folosite in procedurile anterioare sa fie absorbite cat mai bine in corp.

rumours waterfall spa (5) rumours waterfall spa (10) rumours waterfall spa (13)

In perioada aprilie-noiembrie temperaturile sunt de pana la 26 de grade Celsius, in timp ce din decembrie pana in martie acestea urca pana la 28 de grade, ceea ce asigura practic un climat placut si insorit tot timpul anului.

rumours waterfall spa (22) rumours waterfall spa (23) rumours waterfall spa (25) rumours waterfall spa (19)rumours waterfall spa (15) rumours waterfall spa (16) rumours waterfall spa (12)

Photo credits: Rumours Luxury Villas and Spa

One thought on “Lux exotic la Rumours Waterfall Spa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *