Senzatii catifelate la Cocor Spa

Una dintre cele mai placute experiente spa o am de la Cocor Spa  din statiunea Olimp. Prima impresie buna a fost cladirea noua si moderna ce gazduieste centrul spa, impresie confirmata si de amenajarea interioara cocheta si foarte in trend.

spalivingblog despre cocor spa (9)

spalivingblog despre cocor spa (5)

Cel mai mare atu il reprezinta specialistii si angajatii centrului, extrem de placuti, discreti si foarte profesionisti, care pur si simplu isi rasfata oaspetii pe durata procedurilor si intre acestea. Eu asa m-am simtit, rasfatata. Si mi-a placut teribil!

spalivingblog despre cocor spa (6)

Brief, iata ce-am incercat.

Din gama Aqua Vitality: un DeStress Bath, adica hidromasaj cu uleiuri esentiale de relaxare de portocala, lavanda si rozmarin, ce dureaza 20 minute si costa 60 lei. Am iesit catifelata, cu aroma de lavanda.

spalivingblog despre cocor spa (8)

Tot din Aqua Vitality, o experienta interesanta a fost Vichy Shower Massage, masaj special relaxant si detoxifiant facut sub jeturi de apa de dus de diferite intensitati, temperaturi si culori, plus muzica divina; dureaza 20 minute si 75 de lei. Inedit, creeaza dependenta.

spalivingblog despre cocor spa (7)

Din seria Peeling Corporal am incercat cu multa hotarare de a ignora mirosul, un Mud Massage cu namol sapropelic de Techirghiol pentru detoxifiere si exfoliere, cu rezultat o piele catifelata si mult mai luminoasa. Durata 20 minute, 75 lei.

Decisa sa fac si miscare, am luat cateva sedinte de Wellness Aqua Gym in piscina cu acoperis glisant de la ultimul etaj, unde exercitiile pe spate iti ofera imaginea cerului albastru luminat din plin de soare. Le gasiti in programul Serenity & Balance.

spalivingblog despre cocor spa (4)

spalivingblog despre cocor spa (3)

M-au amuzat mult baile saline cu plante si bule, in care stai in cada de hidromasaj cu apa calda unde e cufundat un saculet cu plante, asa ca m-am simtit ca intr-o ceasca uriasa de ceai 🙂 Senzatie de Alice in Wonderland, scena ceaiului la masa de sub copac in compania Palarierului si a Iepurelui de Martie.

spalivingblog despre cocor spa (1)

Si va mai dezvalui un secret: se poate face plaja pe terasa descoperita de la ultimul etaj, in liniste si cu privelistea marii printre coroanele copacilor, astfel incat relaxarea este completa.

spalivingblog despre cocor spa (11)

spalivingblog despre cocor spa (12)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *