Masaj deasupra Bucurestiului: Health Club 22

Simbol omniprezent al capitalei in vederi, pliante turistice, brosuri si multe alte materiale de promovare, Hotel Intercontinental domina in stil saptezecist centrul Bucurestiului de la inaltimea celor 5 stele, invitand la plimbare prin imprejurimi, fie ca pornesti spre cladirea impozanta a Universitatii, spre Centrul Vechi, spre Coltea, spre Cismigiu sau agale spre Piata Rosetti.

La etajul 19 se află Apartamentul Imperial, devenit cunoscut în 1979 când s-au filmat scene pentru filmul Nea Mărin Miliardar. Apartamentul cu o suprafață de 240 mp are doua dormitoare si mobila albă din lemn de nuc, poleită cu aur, iar obiectele de iluminat sunt din sticla de Murano.

La etajul 22, adica ultimul, se afla Health Club 22, cu vedere pitorească deasupra orașului, ce cuprinde o sală de fitness cu trainer personal, o piscină interioară, jacuzzi, sauna uscata, sauna umeda si 3 cabinete de masaj. Ah, si o terasa exterioara cu sezlonguri unde te poti bronza in compania apropiata a soarelui, avand tot orasul la picioare (la propriu) si iti poti lasa gandurile sa zboare nestingherite spre cerul albastru in timp ce te racoresti cu o limonada delicioasa 😉

health club22 (9) health club22 (8) health club22 (2) health club22 (11) health club22 (12) health club22 (14) health club22 (15) health club22 (6) health club22 (7) health club22 (5)

Zgomotele orasului sunt atenuate acolo sus, ritmul alert urban se pierde pe masura ce urci, iar panorama ce ti se ofera vederii este pur si simplu captivanta si te insoteste in timp ce inoti in piscina sau te rasfeti cu hidroterapie in jacuzzi. Iar cand simti ca ai intrat in ritmul linistitor de slow living, iti propun sa degusti cu tot trupul partea de wellness si sa te lasi pe mainile dibace ale lui Teo, care-ti va delecta simturile cu un masaj revitalizant memorabil. In privinta tipului de masaj sau terapiei, ai de unde alege, lista de la Health Club 22 ofera tratamente de aromaterapie, detoxifiere, antiaging, masaj terapeutic, de relaxare sau reflexologie.

Eu am ales ritualul de purificare Aroma Detox Massage, de 110 minute, ce incepe printr-un masaj energic de exfoliere cu sare de la Marea Moarta si ulei extras din ceai verde, si declar ca a fost cea mai buna exfoliere corporala de care am avut parte pana acum. Dupa dus, pielea a devenit moale si catifelata, in acelasi timp fiind foarte hidratata si discret pafumata datorita uleiului. A urmat o ora de masaj de relaxare cu ulei aromatic de ceai verde, combinat cu un eficient drenaj limfatic, ce a eliminat retentia de apa din tesuturi si mai ales senzatia de picioare obosite/umflate cu care ajunsesem, gratie ultimelor zile statice la birou cu ore lungi de lucru la laptop.

Pentru masajul coapselor si abdomenului, Teo a folosit o crema anticelulitica de la Gerovital, cu o formula bazata pe extract natural din plante. Apoi a venit masajul scalpului, pentru relaxarea totala a gandurilor, iar la finalul celor doua ore eram odihnita si plina de energia pozitiva a celulelor mele rasfatate din crestet pana-n talpi.

health club22 (13) health club22 (4) health club22 (16) health club22 (17) health club22 (10) health club22 (18) health club22 (3)

Am iesit apoi pe terasa sa privesc spectacolul plin de culoare si pace al apusului deasupra centrului orasului, o panorama superba ce mangaia linistitor acoperisurile vechi si stucaturile migalos lucrate cu secole in urma.

Bref, Health Club 22 este o experienta completa ce merita incercata, for body and soul. 
Attention, please! The amazing view can distract you longtime.

 

Photo credits: Hotel Intercontinental, Health Club 22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *