Beautify You!

“Be ready to beautify you” este numele celei mai frumoase garden party a primaverii, un cocktail de beauty preparat ingenios de echipa Douglas intr-un concept boem très chic gazduit de decorul verde proaspat si racoros al gradinii de la Casa Universitarilor.

douglas mai (5) douglas mai (1) douglas mai (12) douglas mai (9) douglas mai (7) douglas mai (6) douglas mai (8)

Asa am intrat in lumea rasfatului, a aromelor si culorilor, unde se revarsau din abundenta noutăţi, parfumuri clasice sau indraznet-nonconfromiste, produse cosmetice, machiaj, accesorii pentru îngrijire, cosmetice decorative sau pur si simplu, idei de cadouri. Iata cateva repere:

Gama Douglas Make-Up cuprinde rujuri strălucitoare, fond de ten cu texturi și efecte fascinante, dermatografe, mascara magice, lacuri de unghii în culori fashion, blush-uri senzuale, ori farduri de pleoape tentante.

douglas mai (15) douglas mai (16)

Douglas Naturals inseamna o poveste adevărată, este o dovadă a faptului că frumusețea și angajamentul social pot merge mână în mână, deoarece uleiul de argan utilizat în toate produsele provine dintr-o rezervație a Biosferei UNESCO aflată în sud-vestul Marocului. Gama are la bază ingrediente active, cu proprietăţi de înfrumuseţare şi regenerare pentru a preveni şi a repara semnele vârstei: ulei de argan, extract de ghimbir, extract de ceai verde, extract de rădăcină de lemn dulce, ulei de soia, ulei de măslin, ulei de nucă de cocos, unt de shea, unt de cacao, extract din coajă de magnolie, acid hialuronic, ulei de karanja.

douglas mai (18) douglas mai (19)

Linia Douglas HOME SPA este creata pentru a lua o pauză de la viaţa cotidiană chiar în propriul cămin, sub forma unei colecţii ce ne poarta simţurile într-o călătorie continua. Transformaţi-vă baia într-un Spa cu produse de îngrijire a corpului, cu parfum pentru interior şi lumânări parfumate de la liniile de produse  “Harmony of Ayurveda”, “Spirit of Asia” și “Beauty of Hawaii”, “Moments of Sento”. Cele 4 varietati satisfac dorinţe şi emoţii diferite: linia Harmony of Ayurveda oferă regenerare, relaxare şi revitalizare, uleiuri esenţiale şi produse anti-îmbătrânire. Gama Spirit of Asia asigură echilibru, relaxare şi revitalizare, iar produsele Beauty of Hawaii garantează energie, o bună dispoziţie şi hidratare. Gama Moments of Sento vă poartă trup și suflet într-un paradis magic al frumuseţii.

douglas mai (14) douglas mai (2)

Toni Gard celebreaza dragostea pentru libertate si intinderea nesfarsita a oceanului cu SEASIDE, un parfum pentru barbati, fascinant, proaspăt, acvatic şi fructat – ca o briză rece a mării, în Hamptons, si capteaza un gest de iubire într-o sticlă de parfum daruita doamnelor: My Honey.

douglas mai (1) douglas mai (17)

Peste tot pe unde a fost lansat, Carven Le Parfum a triumfat, pășind cu încredere în cele mai bune case, de la Colette la Harrods și Saks Fifth Avenue, a fost imediat înțeles, apreciat și purtat cu plăcere.
Femeile au iubit totul la el, de la eleganța inefabilă a aspectului emblematic la sticla chic, sobră; de la eleganța ambalajului la curbele line ale sticlei; de la parfumul plin de flori la mireasma sa persistentă, impunând propriul stil.

douglas mai (4) douglas mai (1)

Sospiro este o casa de parfumerie de lux, care își găsește inspirația în mariajul creativ al culturii italiene și a Orientului Mijlociu. Axate pe integrarea imaginilor parfumate dintr-un patrimoniu bogat și colorat, care inspiră imaginația și atinge simțurile, parfumurile Sospiro sunt un echilibru grațios între vechi și nou. Toate parfumurile din colecție sunt inspirate de termeni ai muzicii clasice, care subliniază personalitatea și acțiunea fiecărei esențe în parte. Note unice și inspirate dansează împreună și se întrepătrund într-un mix olfactiv armonios, pe care numai un artist adevărat l-ar putea compune.

douglas mai (21)

ARTEMIS of Switzerland reprezintă principiul elvețian al calității fără compromis. Produsele inovatoare de îngrijire a pielii combină ce este mai bun din natură cu ultimele descoperiri științifice și tehnologia rafinamentului elvețian. Cosmeticele din această gamă amplifică puterea naturală de regenerare a pielii, o protejează de factorii de stres interni și externi și promovează strălucirea tinereții, iar textura luxuriantă a SKIN SUPREMES transformă fiecare aplicare într-o experiență extravagantă.

douglas mai (10)

Si desigur, gama Douglas Sun, pentru un bronz sanatos si stralucitor in soarele verii:

douglas mai (22) douglas mai (20)

 

Photo credits: Douglas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *