Beauty spots in May

Colectia editie limitata MAC is beauty vine cu promisiunea rasfatului in lumea incantatoare a cochetariei absolute, de unde vei iesi perfect aranjata si stralucitoare. Cand vine vorba despre frumusete nimic nu este prea mult, iar paleta extrem de generoasa, atat ca texturi, culori si produse confirma instant statement-ul pop art al noii colectii.

beauty spots May 2015 (5) beauty spots May 2015 (2)_900 beauty spots May 2015 (6)_mic beauty spots May 2015 (3)

Liquides Imaginaires – enigmatic pleasures este un brand de parfumuri mistice, ce transforma aromele in substante magice, rezultate din forta creativa a designerului Philippe Di Meo.

Liquides Imaginaires, cele doua trilogii, sase parfumuri exceptionale, intruchipeaza corpuri volatile ce transcend lumea materiala inspre cea imaginara, cele doua lumi intime in care spiritele exploreaza noi orizonturi si dorinte.
Liquides Imaginaires a fost creat de Philippe Di Meo in ideea de a reinvia ceremonia parfumului si ritualul de folosire al acestuia si par sa interpreteze visuri, ganduri, intentii si confesiuni:
«These fragrances, potion or antidote, symbolize good and evil, day and night, wisdom and intoxication. Opposing yet inseparable, the trilogy is their esprit».

Bello Rabelo este inspirat de barca Rabelo, o barcă tipică de pe râul Douro din Portugalia, folosita pentru a transporta butoaie din Oporto, regiunea viticola, catre Vila Nova de Gaia, unde vinul este păstrat și mai târziu vândut. In mod firesc, are ca note superioare aroma vinului de Porto si fructele uscate, asezate pe o baza solida de ambra si rasina. Oriental, misterios, irezistibil.

beauty spots May 2015 (4) beauty spots May 2015 (1) beauty spots May 2015 (7)

 

Photo credits: Beautik Haute Perfumerie, MAC Cosmetics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *