Naturally beautiful

Asemeni naturii, pielea noastra sufera modificari de-a lungul anotimpurilor. Odata cu iarna, apare si umiditatea scazuta, ceea ce duce la deshidratarea accentuata a pielii, lasand-o uscata si mai sensibila. Pentru a o proteja de frig si efectele mai putin placute ale anotimpului rece, e bine sa ne indreptam atentia spre alegerea unor produse cosmetice de ingrijire bazate pe ingrediente naturale, hranitoare si hidratante.

Iata noutatile de la Yves Rocher si Elmiplant:

Yves Rocher a descoperit cheia asimilarii in piele a principiilor active din ingredientele vegetale si a creat gama star a produselor antrid, Sérum Végétal, in care specialistii Cosmétique Végétale au integrat un crio-extract al Ficoidei Glaciala (Planta Vietii), asimilabil in mod natural la nivelul dermului.

Originara din zonele desertice ale Africii de Sud, Ficoida Glaciala se poate adapta si face fata conditiilor extreme de temperatura, e foarte rezistenta, iar extractul obtinut de specialisti activeaza regenerarea celulara si, gratie optimizarii modului de asimilare in piele, actioneaza intens, pe mai multe directii, impotriva tuturor tipurilor de riduri.

Gama Sérum Végétal cuprinde 3 linii: antirid & luminozitate, antirid & fermitate, antirid & lifting, fiecare avand si produsele specifice de ingrijire complementara.

naturally beautiful (2) naturally beautiful (3) naturally beautiful (5)

Pentru a reda pielii sănătatea și strălucirea, pentru a-i asigura o stare constantă de confort, Elmiplant propune gama body nutrients ce conține 4 produse destinate îngrijirii corpului.

  1. Loţiunea de corp intensiv-hidratantă cu extract de bambus şi iaurt. Iaurtul, un cocktail natural de proteine, minerale şi vitamine, hidratează zonele uscate iar extractul de bambus protejează pielea, conferindu-i un aspect sănătos şi o textură fină şi delicată.
  2. Lapte de corp nutritiv-reparator cu extracte de bumbac şi orez: extractul de bumbac ajută la restabilirea catifelării şi elasticității pielii iar extractul de orez menține echilibrul natural de hidratare.
  3. Loţiunea de corp pentru fermitate, cu ulei de mandarine și Lipofirm. Uleiul de mandarine 100% natural are proprietăţi tonice şi de purificare, îmbunătăţeşte textura pielii, redandu-i elasticitatea şi supleţea.
  4. Loţiunea de corp Silky Radiance body nutrients, cu unt de cacao şi macadamia. Untul de cacao, un excelent ingredient emolient care se topeşte la temperatura corpului, hrănește pielea, restabilindu-i strălucirea naturală. Bogat în acizi graşi esenţiali, uleiul de macadamia hidratează, conferind o senzaţie fina de catifelare.

naturally beautiful (1)

 

Photo credits: Yves Rocher, Elmiplant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *