Shiseido autumn beauty news

Shiseido este unul din brandurile mele preferate de cosmetice, pe care il folosesc de mai bine de 5 ani, cu incantare si rezultate vizibile. Am inceput cu gama Benefiance, al carei principiu activ este extractul din algele Chlorella si apoi am descoperit povestea fascinanta  a acestui brand care are peste 140 de ani.

Radacinile Shiseido se afla in Japonia, insa numele sau a fost preluat din “The Chinese Book of Changes”, unde sunt stranse cugetari stravechi de intelepciune, valabile si in timpurile noastre. Cele patru caractere ale traducerii japoneze (Ban Butsu Shi Sei) inseamna: “Lauda virtutile marelui Pamant, care da viata si duce mai departe valorile noi”, intruchipand deplin si sugestiv filozofia Shiseido. Logo-ul sau, o camelie desenata in stil art nouveau, dateaza din 1916 si completeaza deplin, prin simplitate si design, dedicarea pentru calitate si frumusete.

autumn beauty shiseido (5)

Iata in continuare cateva din noutatile toamnei 2014 in spiritul autentic Shiseido.

Lacquer Gloss, disponibil in 8 nuante, un luciu de buze transparent si hidratant, ce aduce o tusa moderna in stil tipic japonez (120 lei).

autumn beauty shiseido (1) autumn beauty shiseido (7)

Sheer and perfect compact foundation SPF 15 – pudra compacta ce uniformizeaza tenul si ofera o stralucire naturala, pe durata intregii zile (200 lei).

autumn beauty shiseido (4)

Luminazing satin eye trio – fard de ochi satinat cu o consistenta perlata, disponibil in 3 seturi a cate 3 culori (191 lei).

autumn beauty shiseido (2) autumn beauty shiseido (3)

Perfect cleansing oil – recomandat pentru toate tipurile de ten, este un ulei demachiant ce patrunde rapid in pori, curatand profund impuritatile si eliminand delicat machiajul  (179 lei).

autumn beauty shiseido (6)

Future solution LX Total Radiance Foundation – fond de ten anti-age, cu un efect final radiant, de lifting si luminozitate (376 lei)

autumn beauty shiseido (9)

Ultimune power infusing concentrate – vedeta absoluta a sezonului, un complex ce activeaza imunitatea specifica pielii, bazat pe un adevarat cocktail de ingredient botanice: extract de Gingko Biloba (antioxidant) si ierburi aromatice asiatice (Perilla si cimbru salbatic), ce actioneaza sinergic, contracarand efectele nocive ale poluarii, stresului si ridurile caracteristice inaintarii in varsta (400 lei).

autumn beauty shiseido (10)

Photo credits: Shiseido

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *