Summer hair care tips

Summer time, sun, sea and the living is easy and fun … but not for your hair.
Căldura soarelui degradează proteinele de protecție din păr, ceea ce duce la oxidarea culorii catre o  nuanță palida si fara strălucire, iar ping-pong-ul de raze UV​​, umiditate si apa sarata sau cu clor il poate usca in mod suparator.
De aceea, iata cateva recomandari de ingrijire a parului expus la soare, bazate pe produsele gamei Série Expert Solar Sublime:

Șamponul Solar Sublime (45 lei) are o textura cremoasa si alba, ajutand la repararea suprafeței părului și îl protejează împotriva efectelor dăunătoare ale soarelui
Masca Solar Sublime (60 lei) bazata pe o formula de protectie puternica împotriva razelor solare, ce repara chiar zonele mai deteriorate iar părul are un aspect luxuriant si strălucitor.
Spray protector Solar Sublime (fără clătire) formează un film protector in jurul fibrei capilare, fără a încărca, datorită texturii ultrafine, ofera stralucire de durata permițând o descurcare imediată și facilitând coafarea. Părul capătă o textură lejeră, este disciplinat și strălucitor timp îndelungat.
summer hair care tips (4) summer hair care tips (2)

Iar ca produse de styling, iata recomandarile stilistilor L’Oréal Professionnel:

Beach Waves (79 lei), un spray sărat texturizant, cu efect ca după o zi de plajă. Secretul profesioniștilor: pulverizați pe părul umed sau uscat, apoi separați șuvițele cu ajutorul degetelor pentru un aspect natural. Nu încarcă parul.
Full Volume (75 lei), o spumă pentru volum cu fixare puternică, ce nu încarcă părul.
Volume Lift, un spray-spumă pentru volum la rădăcină, ce conferă totodata si un volum lejer pe lungimi.
summer hair care tips (5) summer hair care tips (3)

Fix Anti-Frizz, un spray pentru fixarea, finisarea coafurii şi controlul firelor rebele, ce ofera protecţie anti-umiditate și anti-electrizare. Costa 69 lei.
Liss Control (73 lei), o cremă hidratantă pentru netezirea şi controlul părului rebel, cu tendinţă de electrizare.
summer hair care tips (6) summer hair care tips (1)

 

Photo credits: L’Oréal, Shutterstock, iStock, the little hair guide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *