Beauty spots: hidratarea de vara

APIVITA a conceput noua crema AQUA VITA ca o propunere completă de hidratare intensivă, revitalizare şi protecţie împotriva îmbătrânirii premature, cu 98% ingrediente naturale. Contine fito-endorfine din planta medicinala Vitex, ce hidrateaza si calmeaza pielea, extras de propolis dupa un brevet inovativ creat de APIVITA, infuzie de ceai grecesc de munte, cu actiune antioxidanta, si ulei esential de muscata care reglează secretia de sebum, revitalizează şi oferă un aspect radiant. Uleiul de muscata are totodata un efect holistic, deoarece linişteşte sistemul nervos şi oferă o stare de bine şi echilibru.
beauty spots hidratare (3)

Tot de la APIVITA, serumul natural cu aloe si acid hialuronic asigura o hidratare profunda si de durata a pielii, concomitent cu o actiune antioxidanta puternica datorata infuziei organice de ceai verde. Imediat dupa aplicare, gradul de hidratare al pielii creste cu 63%, datorita extractului de ovaz si lecitinei.
beauty spots hidratare (7)

Crema hidratanta pentru corp de la Ivatherm contribuie la regenerarea barierei lipidice cutanate gratie uleiului de Borago, iar acidul hialuronic din compozitie asigura retinerea apei in profunzimea pielii, in timp ce untul de Karité si uleiul de migdale dulci actioneaza sinergic, completand astfel calitatile restructurante ale produsului. Apa termala Herculane, datorita continutului bogat in saruri minerale si oligoelemente esentiale, calmeaza pielea sensibila, favorizeaza cicatrizarea, hidrateaza si decongestioneaza.
body hidrating cream ivatherm

Masca ultra-hidratanta cu extract de angelica L’Occitane are consistenta de gel transparent extrem de delicat, ce trebuie lasat sa actioneze doar 3 minute asupra tenului si este absorbit progresiv de piele, conferind totodata o senzatie de confort si prospetime. Efectele vizibile sunt de hidratare imediata si recapatare a stralucirii pielii.
32047_A1.psd

Expert al tratamentelor pentru ingrijirea parului, PHYTO utilizeaza cele mai eficiente ingrediente active din plante in compozitii inovatoare, puternic concentrate, care mentin parul frumos si sanatos. PHYTO 7 este o crema hidratanta de zi, ideala pentru ingrijirea parului foarte uscat siare o formula leave-in pe baza de 7 plante cu proprietati regenerante.
beauty spots hidratare (6)

Gratie formulei hidrosolubile unice, Huile d’Alès de la PHYTO se curata foarte usor la contactul cu apa, lasand in urma un par matasos, hidratat in profunzime si stralucitor. Contine ulei de ricin si uleiuri esentiale special create pentru a hidrata si proteja intens parul.
beauty spots hidratare (1)

Photo credits: Apivita, Ivatherm, L’Occitane, Phyto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *