YeloSpa, centrul somnului din orasul care nu doarme niciodata

Spre deosebire de alte centre wellness, YeloSpa nu are o lista detaliata de tratamente ci o filozofie foarte simpla de business: “pay for what you need and get it”. Se plateste la minut pentru cele 3 categorii de tratamente: masaj, skincare si napping. Da, exact asa, napping, adica un pui de somn. De ce ai plati pentru 20 minute de somn in mijlocul zilei? Deoarece YeloSpa promite newyorkezilor un power napping absolut special, intr-un scaun cu gravitatie zero, ce atenueaza acea senzatie de greutate resimtita in cazul oboselii acute, scaun in care picioarele sunt ridicate mai sus decat inima pentru incetinirea ritmului cardiac. Pare desprins dintr-un scenariu sci-fi, mai ales ca acest fotoliu-pat zero gravity e plasat intr-o cabina-cocoon cu aromaterapie, lumina difuza si o pleiada de sunete linistitoare, unde trezirea incepe prin simularea unui rasarit de soare, astfel incat revenirea din somn se face natural, fara ceas desteptator.
yelospa (4) yelospa (6) yelospa (8)

Inedit? putin spus, avand in vedere conceptul total inovativ plasat intr-un décor extrem de vibrant si viu colorat, cu influente pop.
Intrigant? Deloc, mai degraba o necesitate in New York, unde marile companii precum Time Warner, Hearst si Yahoo! au apelat la YeloSpa pentru a-si relaxa angajatii in mijlocul programului de lucru, oferindu-le astfel un fresh start.
yelospa (2) yelospa (5) yelospa (1) yelospa (7) yelospa (9) yelospa (3)

Photo credits: YeloSpa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *