Dimineata cu soare si pilates in iarba

Ador linistea soarelui in diminetile de iunie. Cand deschid ochii, il vad cum a patruns deja in camera si deseneaza pe perete modelul jaluzelelor de lemn pe care niciodata nu le trag pana jos. Imi place sa ma invalui cuminte in razele lui si sa tac, primind din plin binecuvântarea calda a luminii ce ma va insoti toata ziua.

In dimineata asta am plecat devreme de acasa sa ma intalnesc cu Gerda Dumitru, trainerul meu preferat, la ora de pilates de la Pescariu Sports & Spa, unde ma astepta bucuria de a merge desculta prin iarba si incantarea vizuala data de intinderea de turcoaz a piscinei. Am inceput urmand-o pe Gerda in invatarea artei de a respira si a miscarilor de stretching, continuand cu exersarea si controlul musculaturii. E foarte eficienta combinația de exerciții de pilates, deoarece dezvolta vizibil mobilitatea și flexibilitatea, prin îmbunătățirea posturii și întărirea mușchilor corpului, fiind in acelasi timp o experienta foarte reconfortanta, fizic si psihic.
Iar oboseala placuta simtita la final s-a dus imediat, langa un café latte savurat indelung pe sezlong, la soare si apoi o baie in apa imbietoare a piscinei. Buna dimineata, a inceput o noua zi!

pilates cu gerda dumitru (1) pilates cu gerda dumitru (2) pilates cu gerda dumitru (3) pilates cu gerda dumitru (4) pilates cu gerda dumitru (5)

Photo credits: Pescariu Sports&Spa, arhiva personala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *