Welcome to Pescariu luxury Spa & Wellness

Aflat pe malul lacului Tei, Clubul Pescariu Sports & Spa este acel escape perfect si elegant unde lasi la intrare stresul cotidian si pasesti intr-o lume discreta a relaxarii si seninatatii. Un autentic brand de lux, construit cu profesionalism in ani de experienta si dedicare, care invita la descoperirea beneficiilor celor mai bune programe de Spa, wellness si sport. Cladirea moderna cu arhitectura minimalista, pereti imensi de sticla si accente de piatra si caramida aparenta e un statement in sine al eliberarii si luminozitatii. In mod sigur, un loc cu o puternica energie pozitiva, pe care am simtit-o de la intrare, am regasit-o in zambetul bland de intampinare al Anei Pescariu si mi-a fost confirmata de-a lungul intregii zile prin acea tusa inconfundabila a pasiunii si calitatii autentice regasita la fiecare pas si apoi in fiecare terapie de wellness incercata.
pescariu sports&spa (4) pescariu sports&spa (1) pescariu sports&spa (6) pescariu sports&spa (17) pescariu sports&spa (16) pescariu sports&spa (5)

Odată ce veți păși în interiorul primitor al zonei de Spa&Wellness, veți avea imediat o senzație de eliberare, iar parfumul terapeutic al aromoterapiei, sunetele plăcute și muzica relaxantă vă vor atinge sufletul. Aici aveti de ales intre multe modalitati tentante de rasfat: sauna umeda si uscata, frigidarium (tehnica folosita in baile publice romane, ce consta in imbaierea in apa rece sau gheata dupa sauna pentru inchiderea porilor si normalizarea temperaturii corpului), dus cu cromoterapie, dus emotional, jacuzzi si circuit Kneipp. Iar zona de relaxare cu paturi incalzite, lumini difuze, arome, muzica zen si ceaiuri este in mod clar preferata mea.
pescariu sports&spa (19) pescariu sports&spa (20) pescariu sports&spa (24) pescariu sports&spa (22) pescariu sports&spa (15) pescariu sports&spa (10) pescariu sports&spa (21) pescariu sports&spa (23) pescariu sports&spa (11)

Tratamentele faciale si corporale folosesc produsele celebrului brand parizian Yon-Ka, totul fiind gandit pentru redobândirea starii de bine a trupului și a minții.
Am incercat un pachet Duo fermeté – tratament facial si corporal pentru fermitate, ce a inceput cu masajul corpului, bazat pe miscari de relaxare si tonifiere anticelulitica, extrem de placut si reconfortant, cu efect vizibil asupra pielii prin elasticitate si catifelare de durata.
Tratamentul facial a fost divin si m-a purtat într-un univers al aromelor florilor gratie acelei Quintessence pulverizate deasupra feței la inceput si la sfarsit, cunoscuta sub numele de “comoara Yon-Ka” si care cuprinde 5 uleiuri naturale: lavanda, chiparos, cimbru, muscata si rozmarin. E un tratament sofisticat, de-a lungul caruia pendulezi intre o stare fantastica de bine prinsa intre vis si realitate, in care simti cum frumusetea incepe din interior si iese treptat la suprafata, culminand cu un efect puternic de luminozitate si stralucire a tenului.
pescariu sports&spa (14) pescariu sports&spa (12) pescariu sports&spa (7) pescariu sports&spa (9)
pescariu sports&spa (13)
pescariu sports&spa (27) pescariu sports&spa (28)

Pescariu Sports& Spa acopera o suprafata de 4.500 de metri patrati si este locul în care poţi să îţi petreci toată ziua, fie practicând sportul preferat (tenisînotaerobiccyclingsquashfitness, fotbal) sau relaxându-te la masaj si Spa, iar vara poţi profita de plaja si piscina exterioară Aqua, ce are peste 1.200 mp.
pescariu sports&spa (18) pescariu sports&spa (26) pescariu sports&spa (25)

 

Photo credits: Pescariu Sports&Spa, arhiva personala

 

One thought on “Welcome to Pescariu luxury Spa & Wellness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *