Cum folosesti puterile magice ale pietrei de jad

Casa Jad Exclusive Health & Wellness este un concept unic in Romania, un centru de relaxare si terapie bazat pe masajul cu pietre de jad si turmalina incalzite. Piatra de jad, numita in cultura chineza “Piatra Magica”, e un mineral natural cu o istorie indelungata de peste 5.000 de ani si o componenta importanta a medicinei traditionale chineze.

Cand am ajuns la Casa Jad am fost intampinata cu un zambet larg de Nicoleta Magargiu, o prezenta extrem de placuta si delicata, managerul acestui centru de wellness, care mi-a dezvaluit cu insufletire povestea pietrelor de jad si pasiunea sa pentru adaptarea in prezent si modernitate a terapiilor stravechi chinezesti. Decorul este primitor, armonizat in nuante si materiale de pamant, cu lemn, rattan, accente de verde viu adus de tablourile verticale inovative din plante naturale si unificat prin prezenta unor cuburi mari din sticla groasa de diferite culori, realizate special pentru Casa Jad de Malina Conțu, designerul intregului spatiu, la Atelierul de Sticlarie al Facultatii de Arte.

casa jad (1) casa jad (3) casa jad (4) casa jad (8) casa jad (7) casa jad (10)

Jadul are puteri terapeutice prin compozitia sa absolut speciala: silicati de minerale, precum calciu, magneziu, fier, potasiu, zinc, care, in contact cu corpul uman, rezoneaza cu mineralele organismului nostru, rezultand o dinamizare a acestora din urma. Printr-un efect de rezonanta realizat de incalzirea pietrelor cu raze infrarosii, jadul are puterea de a echilibra mineralele din corpul nostru, ajutand la o absorbtie a lor atunci cand este nevoie sau dimpotriva, la o eliminare cand sunt in exces. Terapia cu pietre de jad si turmalina se adreseaza in primul rand tuturor celor care au probleme cu coloana vertebrala, fie medicale, fie datorate pozitiei zilnice de lucru sau posturii incorecte, dar aduce si multiple alte beneficii: eliminarea calculilor renali (nisip si pietre la rinichi), echilibrari hormonale, stimularea circulatiei sangvine, calmare, un somn mai linistit.

.casa jad (5)casa jad (6) casa jad (2)

Masajul cu pietre de jad incalzite a fost o experienta inedita, deoarece pe durata a 40 de minute caldura puternica a pietrelor se deplasa de-a lungul intregului meu corp, incepand cu calcaiele si terminand cu partea superioara a gatului, iar ceea ce am simtit a fost masaj, concomitent cu presopunctura si termoterapie, si la final, o senzatie de elongatie si flexibilitate sporita a coloanei vertebrale si a intregului spate. Masca racoroasa din bucatele minuscule de jad ce mi-a acoperit fata, plus muzica din surdina au dus la o relaxare deplina.
Masajul Shiatsu a vizat talpile, iar miscarile puternice de presopunctura si reflexoterapie, combinate cu vibratii au avut rolul de detensionare, impulsionare a circulatiei sangvine si drenaj limfatic.

.casa jad (12) casa jad (11) casa jad (13)

Este indicata o cura de cel putin 24 de sedinte pentru efecte vizibile asupra afectiunilor mai vechi, déjà instalate. Se recomanda sedinte zilnice sau la maxim 2 zile distanta intre ele, asadar o atacare a problemei intr-un mod intensiv printr-o terapie 100% naturala, fara efecte adverse.
Sedinta de rasfat «Jade & Shiatsu Legs Massage» dureaza 55 de minute si costa 75 lei.

Pentru cei ce doresc sa aiba o experienta continua cu jadul, patul de masaj poate fi cumparat, iar husa personalizata atat ca material, cat si culoare.casa jad (15)

Adresa Casa Jad Exclusive Health & WellnessStrada Craciun 4, Bucuresti

Photo credits : Casa Jad, arhiva personala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *