Sparkling wellness in Elvetia

Sparkling Wellness se afla in partea centrala a Elvetiei si apartine sofisticatului hotel de 5 stele Park Weggis, beneficiind de o priveliste superba la lacul Lucerna si de panorama Alpilor elvetieni.

weggis spa (12) weggis spa (7)weggis spa (5)

Complexul Weggis Spa ofera renumitele masaje in stil tibetan si cuprinde o piscina acoperita in aer liber, sapata in roca neagra si 6 cabane Spa amenajate in stil asiatic, fiecare de cate 70 mp. Tratamentele folosesc ingrediente naturale si concentrate de celule stem inmagazinate in formule high-tech de mare acuratete.

weggis spa (8) weggis spa (4) weggis spa (6)

Tratamentele tibetane au la baza traditii ancestrale de acum 4.000 de ani si sunt bazate pe doua concepte: “Ku Nye” – adica folosirea uleiurilor pentru a imbunatati mobilitatea incheieturilor in sesiuni de tratamente fierbinti si reci succesive, si “Hor Me” – adica folosirea ierburilor traditionale, a pietrelor de rau si a scoicilor de mare in timpul presopuncturii. Sunt 10 tratamente tibetane iar pretul lor variaza intre 65 si 285 de franci elvetieni pentru proceduri cu durata intre 30 si 120 de minute.

weggis spa (1) weggis spa (3)

Tratamentele Sparkling folosesc plante din flora traditionala elvetiana, pietre incinse si aur pentru revitalizarea energetica, detoxifierea pielii si inlaturarea tensiunii musculare.

weggis spa (2) weggis spa (10)

Hotelul Park Weggis are 5 restaurante gourmet conduse de Chef faimosi si o vinoteca internationala cu 50.000 de sticle de vin in stoc, astfel incat placerea simturilor sa fie maxima si sejurul absolut perfect.

weggis spa (11) weggis spa (9)

Photo credit: Park Weggis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *