Beauty spots of the week

If your skin could speak, it would require a Skincode. Astfel a inceput printul Niclas Massalsky, CEO Skincode, prezentarea  cremei de lifting cu efect de fermitate a zonei gatului si decolteului din gama Skincode Exclusive, lansata zilele trecute la Bucuresti, in concept store Help Net din Promenada.

beautyspots w1 (2)

Ingredientul activ al gamei, ACR-G2 este un complex organic de revitalizare celulara, 100% vegetal, alcatuit din vitamine, saruri minerale, aminoacizi si aloe vera. Punctul pe “i” este pus la propriu si la figurat de insusi simbolul steagului elvetian prezent in logo, garantand astfel calitatea si seriozitatea formulei ce sta la baza acestor produse.

spalivingblog beauty spots may

Elmiplant intra intr-o noua era Cellufight! si face upgrade adaugand in compozitia produselor un ingredient activ de slabire dintr-o noua generatie, numit slimboost3. Gama s-a imbogatit prin aparitia Cellufight Cryo-Sculpt Gel, special conceput pentru a actiona intens asupra depozitelor de grasime din zona abdomenului, coapselor si soldurilor, ajutand totodata la reducerea retentiei excesive de apa din tesuturi. Din aceeasi gama mai fac parte: crema pentru masaj, gelul anticelulitic pentru masaj, crema de dus exfolianta si uleiul de masaj.

beautyspots w1 (4)

Maison Paris, salon specializat în servicii de manichiură şi pedichiură s-a nascut din dragoste pentru arta, culoare si stralucire si este conceput ca o oaza de rasfat, unde decorul extrem de chic si feminin genereaza acea stare de bine si relaxare pe care adeseori o cautam.

beautyspots w1 (6)

beautyspots w1 (5)

Aici poţi opta pentru diverse personalizări sofisticate şi durabile ale unghiilor: aplicare de flori naturale, pene, tatuaje metalice, perle, cristale Swarovski, caviar, bandă metalică, inserţii de dantelă sau catifea, pulbere de sidef sau aplicaţii de forme fantezie (steluţe, fundiţe). Eu am ales o culoare noua, pe care n-am mai incercat-o pana cum pe unghii: galben, culoare imediat aprobata si admirata de o cunoscatoare in ale rasfatului:

spalivingblog beauty spots may

 

Photo credits: Skincode, Elmiplant, Maison Paris, arhiva personala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *